Rennes, Kim Min-Jae Transferini 19.5 Milyon Euro'ya Bitiriyor

Rennes daha cok alt yapisiyla yasayan kulüp benim bildim. Tabiki paralari var ama 20m bi oyuncuya kulüp rekoru olabilir?

Bu transferde hülle olduğunu düşünmüyorum. 18 milyon euro iyi para Min Jae'nin piyasası var

bırak 19.5 milyonu, 9.5 milyon bile etmez. bu fener ya cidden satış işini menajerler vasıtasıyla iyi yapıyor ya da büyük üçkağıt çeviriyorlar. 2.seçenek daha olası

Çamur atip biryere varamayiz. Cumle alem biliyor ki bu sartlarda Marcaonun daha cok piyasasi olmasi gerekir.

İş ama transferde bitiyor. Adamlar buyuk klubun gereksinimlerini yere getirip bir yerlerden buyuk para kopariyor. Biz gibi oyuncularini yerin dibine sokmuyor. Kuveyt para verecek diye aylarca beklemiyor. Hile hurda ile olsada biryerden parayi buluyor iste. Sanki futbol endüstrisinde herkes bembeyaz İş yapiyormus gibi konuşmayalım

menajerlerle aran iyi olacak. campos hala bize danışman olsaydı marcao'yu 25 den aşağı başka bir kulübe yollamazdık.

yok artik yuh falan degil kim iyi oyuncu asil dogru piyasa budur bizimkiler gibi cerez satmiyolar, marcao kimin iki kati simdi düsünün dursun yönetiminin sacmaligini!!!

bu adam yıllık 2–2.5m euro alıyor diyorlardı ona rağmen yaklaşık 20m satış büyük başarı

bu çok maaş veriliyor satamayız olayı bizim beceriksizliğimiz gibi görünüyor eğer bu olay hilesiz ise.

Geri
Üst Alt