Rennes, Kim Min-Jae Transferini 19.5 Milyon Euro'ya Bitiriyor

Şu herifin 10 milyon bile etmesi... Bilemiyorum ya, bayağı tarafsız bakayım diyorum, alıcı gözle bakayım diyorum ama yok. Şu an boşta olsa ben istemezdim herhalde bize. Bende sıkıntı var herhalde.
Ben de iyi oyuncu olduğunu ama.marcao 'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum . Fb sevici medya vb

Ben de iyi oyuncu olduğunu ama.marcao 'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum . Fb sevici medya vb
Yani kötü diyemem ben de, fiziğine göre süratli adam eyvallah da Avrupa'da nasıl döküldüğü de ortada. İyi zamanında Luyindama belki daha iyiydi bu arkadaştan ama biz ona rağmen o dönem bile böyle acayip teklifler almamıştık. 7-8 falan gelmişti diye hatırlıyorum. Avrupa'da kendini gösteremeyen adama, hele ki stopere, çıkıp niye 15-20 versinler ki zaten. O yüzden diyorum 10 milyon bile edeceği şüpheli.

2 ihtimal var

1- bunlar menajer şebesini iyi kurdular keriz silkeliyorlar (%10-20 ihtimal)

2- bir cepten alıp öteki cebe sokarak limit arttırıyorlar (%80-90 ihtimal )

2 ihtimal var

1- bunlar menajer şebesini iyi kurdular keriz silkeliyorlar (%10-20 ihtimal)

2- bir cepten alıp öteki cebe sokarak limit arttırıyorlar (%80-90 ihtimal )

2. Ihtimal lazim mi? Adamlarin sapma ile nerdeyse 80 milyon limitleri var. Acun zaten yeteri kadar para soktu takima. Uefa bile FFP'yi artik zayirlastirdi. Yani eskisi gibi öyle islere bile gerek yok.

2. Ihtimal lazim mi? Adamlarin sapma ile nerdeyse 80 milyon limitleri var. Acun zaten yeteri kadar para soktu takima. Uefa bile FFP'yi artik zayirlastirdi. Yani eskisi gibi öyle islere bile gerek yok.
doğru limit fazla ama bunların kadro şişkin ve daha oyuncu alacaklar, maaşlar da limite giriyor yanlışım yoksa. limit değilse bile borçlar fazla olduğu için belki oraya harcıyordur. başkanın kendi cebinden para vermesi yasaklandı ya onla bağlantılı olabilir

Kim Min-Jae, Rennes ve Napoli'ye gitmeme kararı aldı. Oyuncunun hedefi Premier lig.
📎 (GetFootballNewsFrance)

Bakalim kim aliyor bunu?

Bu işleri elalemin adamları yapıyorlar.Bizde de şöyle işlerden anlayan adamlar çıkacak mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamı tanımıyorum ama biz nasıl AL’ni en yüksek puanlı defans oyuncusu olarak bitiren birini 12’ye gönderdik asıl sorulması gereken soru bu.

Burak Elmas getirdi diye yollanan adamın yerine Cenk Ergün denen adamı getirirseniz, başkanınız da DÖ olursa her şey doğal…

Bence Fener beklediği bonservisi bulamadı, Min Jae de takımdan gitmek istediği için bir kaos var orada.

Bu işleri elalemin adamları yapıyorlar.Bizde de şöyle işlerden anlayan adamlar çıkacak mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satan satıyor. Cenk 22.5 milyon, Vedat 17, Yusuf Yazıcı 17, Sow 16, Cengiz 14, Demba Ba 13, Trezeguet 10. Yani Kasımpaşa bile 10 milyona oyuncusunu sattı bu ülkede. Ha değer mi bence o dönemki performansıyla değerdi. Yusuf Yazıcı 4 gol 3 asistle oynadığı sezonun ardından 17 milyona gitti. Atınç 6-7 milyon, Tosic yine 5 milyon gibi bir paraya gitti. Bizim dikkat çeken Ndiaye 16 milyon, Bruma 15 milyon ve Ozan 11 milyon var. Bunlar da fena satışlar değil aslında ama devamını getiremiyoruz.

Marcao ille de ölücü Sevilla diye tutturmasa Zenit'e 20'ye de satabilirdik. Marcao'nun tavrı da düşürdü o bonservisi. Ha sözleşmesi vardı. Diretip takımda da tutabilirdik ama bizimkiler göndermeyi seçti.

Koç bunu bir şekilde kitler 20 milyon bandında. Öyle gözüküyor.

Geri
Üst Alt