Rıdvan Dilmen: "Sergen, 'Dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım' dedi!"

Bunlar yabancı sınırı geldiği için sağlam patladılar. Uğurcan'ı mecbur satacaklar. Yerine alacakları Mert'i bu saatten sonra Göksel bırakmaz. Ömür, Erce, Berat dışında yerli yok takımlarında. Bu 3 isimde 40 maç çıkaramaz.
genel olarak bu kural kaldırılacak havası mevcut türkiyede kaldırılmasa bile 8 olarak devam eder gibi önce 7 ye sonra 6 ya düşürmek akıl karı değil

Sergen de biliyor nasıl şampiyon olduğunu ve bunun bir kere olacağını tekrarının olmayacağını olması için en az 6-7 iyi transfer istiyor yönetim de zaten kuruş hesabı yaptığından bunu kabul edemez sergen de kötü kadroyla devam edip rezil olmak istemez

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1624313167234.webp

Sergen acisindan devam etmesi kötü karar olur zaten. BJK muhtemelen cok kötü bir sezon gecirecek, tüm tasiyici topculari kaybettiler. Ya iyi bir mas koparir, koparamaz ise de ileride daha iyi imkanlar ile yeniden BJK basina gecme sansini sicak tutabilir bu sekilde. Zaten kendini bedavaya riske edecek kadar kartalsevdalisi degil.

#yönetimistifa tt olmus

Sergen gelmezse BJK şüphesiz Okan Buruk’a gider beklemeden. Bu daha kötü olur.

Buruk > Sergen

Ben yine anlaşacaklarını düşünüyorum
Anlaşamazlarsa Okan olabilir sanki

burak başkan seçildikten hemen sonra bu haberlerin cıkması tesaduf degil. belli ki burak baskan sergenle anlaşmış. sergen de seçim sonuçlanana kadar oyaladı bjkyi. mazbatadan sonra imzayı atacaktır.
Çok gizli bi operasyondu sağ gösterip sol vurduk emeği geçen herkesi kutlarım

Sergen zirvede ayrılmak istedi heralde çünkü BJK iyi takım kuramayacak rezil olmak istemiyor

Cl'deki rekoru egale edecekler gibi. 6 maçta 25 üstügol yemelerini bekliyorum

sergen kendisi adına doğru hamle yapmış. Kariyerinin en zirve noktasında. Okan mesela geçen sene bıraksa aynı durumdaydı, bu sene küme düşme yarışına soktu takımı, piyasası düştü

hamza 2015'te 3 kupa aldı, sonra ne hale geldi. Sergen düzgün bütçe yoksa ben yokum diyor. Rezil olmak istemiyor adam

Geri
Üst Alt