Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Rijkaarda güvenim her geçen gün azalıyor. Hiç bir konuda tam güvenmiyorum. Şuan için en çok sevdiğim yönü Ardaya sonsuz güveni ve Emre Çolak'a şans vermesi. Hiç sevmediğim yönü ise Franco ve Sarpta ısrar etmesi. Ayrıca temelde ben sisteme takımı uydurmaktan ziyade oyuncuya göre sistem ile rakibe ve istenilen sonuca ulasacak kadro yapıları oluşturan teknik direktörleri daha çok seviyorum. Örnek Lucescu.

Siz degilmiydiniz Rijkaard ilk sezonunda 5. dahi olsa sonuna kadar destek verilmeli diyen? Artik istikrar istiyoruz diyen biz degilmiydik? Yok efendim Barcelona Rijkaard´in ilk yilinda cökmüsmüs, 12. siradalarmis ama sonra cosmusmuslar diyen biz degilmiydik? Rijkaard ile modern futbol oynayacagiz ilerde diyen biz degilmiydik? Suanda tam kadro olsak o futbolu oynarmiydik oynamazmiydik? Sarp´in yerine oynayacak tek bir adam gösterin bende Rijkaard´i elestirecem. Baris oynar, Galatasaray´in futbolcusu degil dersiniz, Ayhan oynar küfür edersiniz, Elano oynar bos transfer dersiniz. Kim var orda oynayacak? Tek bir adam söyleyin. Forvet yok, fikir verin..Kim oynasin? Ne yapsin Rijkaard?

Sanki 3 kulvarda havlu atmisiz da, Rijkaard bizi rezil etmis gibi konusuyorsunuz. Ilk senesi olmasi halde, bu kadar olumsuzluklara ragmen liderin 1 puan gerisindeyiz, Avrupa liginde gruptan lider olarak ciktik, Türkiye kupasinda gruptan lider olarak ciktik. Neden kendi taraftarlarimiz medyanin gazina geliyor? Anlamiyormusunuz? Medya Rijkaard´i hazmedemiyor ve bir an evvel ondan kurtulmak istiyor. Cünkü yeni yapilanmamiz birilerini cok fena rahatsiz ediyor. Jan Derks´in gelmesi, Rijkaard - Neeskens- Pujol üclüsü ve Galatasaray´in maddi olarak ölü topragini üzerinden atmasi. Bu etkenler Fener medyasini harekete gecirdi. Her olumsuzlugu dile getirerek Rijkaard´dan kurtulma derdindeler. Nerde kaldi bizim destegimiz? Zor günlerde takimin yaninda neden degiliz? Neden ümitsizlige kapiliyoruz? Ne zaman bulacagiz birdaha Rijkaard gibi bir Teknik Direktör? Bu sansi neden kullanmiyoruz? Sezon basinda konusmak kolay tabi. Herzaman yanindayiz, küme düssek de arkandayiz, Rijkaard´dan hemen basari beklemeyin, o gelecegin sistemini yaratiyor gibi binlerce yorum yapildi burda. Simdin zor durumda olunca Rijkaard beni hayal kirikligina ugratti diyorsunuz. Sezon basindan beri bu kadar olumsuzluklara ragmen hala 3 kulvarda iddialiysak bunu Rijkaard´a borcluyuz.Bunu unutmayin..

HERZAMAN TAM DESTEK

Cevap: Rijkaard 'a sınırsız güven ve kontratı boyunca destek için imza topluyoruz

Siz degilmiydiniz Rijkaard ilk sezonunda 5. dahi olsa sonuna kadar destek verilmeli diyen? Artik istikrar istiyoruz diyen biz degilmiydik? Yok efendim Barcelona Rijkaard´in ilk yilinda cökmüsmüs, 12. siradalarmis ama sonra cosmusmuslar diyen biz degilmiydik? Rijkaard ile modern futbol oynayacagiz ilerde diyen biz degilmiydik? Suanda tam kadro olsak o futbolu oynarmiydik oynamazmiydik? Sarp´in yerine oynayacak tek bir adam gösterin bende Rijkaard´i elestirecem. Baris oynar, Galatasaray´in futbolcusu degil dersiniz, Ayhan oynar küfür edersiniz, Elano oynar bos transfer dersiniz. Kim var orda oynayacak? Tek bir adam söyleyin. Forvet yok, fikir verin..Kim oynasin? Ne yapsin Rijkaard?

Sanki 3 kulvarda havlu atmisiz da, Rijkaard bizi rezil etmis gibi konusuyorsunuz. Ilk senesi olmasi halde, bu kadar olumsuzluklara ragmen liderin 1 puan gerisindeyiz, Avrupa liginde gruptan lider olarak ciktik, Türkiye kupasinda gruptan lider olarak ciktik. Neden kendi taraftarlarimiz medyanin gazina geliyor? Anlamiyormusunuz? Medya Rijkaard´i hazmedemiyor ve bir an evvel ondan kurtulmak istiyor. Cünkü yeni yapilanmamiz birilerini cok fena rahatsiz ediyor. Jan Derks´in gelmesi, Rijkaard - Neeskens- Pujol üclüsü ve Galatasaray´in maddi olarak ölü topragini üzerinden atmasi. Bu etkenler Fener medyasini harekete gecirdi. Her olumsuzlugu dile getirerek Rijkaard´dan kurtulma derdindeler. Nerde kaldi bizim destegimiz? Zor günlerde takimin yaninda neden degiliz? Neden ümitsizlige kapiliyoruz? Ne zaman bulacagiz birdaha Rijkaard gibi bir Teknik Direktör? Bu sansi neden kullanmiyoruz? Sezon basinda konusmak kolay tabi. Herzaman yanindayiz, küme düssek de arkandayiz, Rijkaard´dan hemen basari beklemeyin, o gelecegin sistemini yaratiyor gibi binlerce yorum yapildi burda. Simdin zor durumda olunca Rijkaard beni hayal kirikligina ugratti diyorsunuz. Sezon basindan beri bu kadar olumsuzluklara ragmen hala 3 kulvarda iddialiysak bunu Rijkaard´a borcluyuz.Bunu unutmayin..

HERZAMAN TAM DESTEK

Siz derken genelleme yaptın sanırım. Fakat bu genellemeye ben uymuyorum. Çünkü bugüne kadar Ayhan ve Franco dışında kimseyi eleştirmedim. Elanoyu en çok savunanlardan birisiyimdir. Hayal kırıklığına falanda uğramadım. Güvenimin azaldığını belirtmek istedim. Çünkü özellikle lig maçlarında Rijlaardın mevcut şartlara göre oyuncu secimlerinde yanlışlar yaptığını düşünüyorum.

Sarp konusunda ise tamam takımdaki DMCler arasında en çok mücadele eden boğuşan formayı hakeden o fakat benim demek istediğim şey total futbol falan diyip duruyoruz ya ara transferde ben Linderoth yerine Giovanni değil iyi bir DMC bekliyordum. Rijkaardın Sarpa çok güvenmesi ve oray transfer düşünmemesi benim Rijkaarddan beklentilerimle uyuşmuyor. Sarp takımda ehveni şerdir. Yani kötünün iyisi. En azından Ernst (ki o da tartışılır) ayarında bir futbolcumuz olsa bu takımın oyunu çok daha güzelleşir....... Ayrıca forvette Arda'da ısrarcı olması bende soru işaretleri oluşturuyor.

Benimde Rijkaard topiclerinin hiçbirinde uzun soluklu sözleşme imzalayalım görüşü yoktur.

Bana göre iyi teknik direktör elinde hangi malzeme varsa ona göre sistem oluşturandır.

Bu yüzden Lucescu büyük hocadır. Fatih Terim'den sonra geldiğinde sistemi değiştirmemiş oyuncuların istikrarını sağlamıştır. Oradan BJK'yr gitmiş ve bizde uyguladığı sistemi değiştirmiş BJK'ye uygun taktiği o oyuncularla oynamıştır. Shaktar'a gitmiştir oradaki oyunculara uygun sistemde UEFA kupasını kaldırmıştır.

Rijkaard 4-3-3 illede oluacak bu oyuncularla diyor.Ama olmaaaaz.

Lig TV de Stüdyo Futbol adlı bir programda ''Galatasaray 'ın TD kim ? '' diye terbiyesizce biri Neeskens diye Rijkaard diyor :mad:

Kıskananlar çatlasın.

Rijkaard bu kafayla giderse biz daha çok kupa alırız!!!!!!!

İstifa istifa Frank Rijkaard İstifa :asd:

Antalyanın misyonu Rijkaardın vizyonunu yendi.

tekrar imza.

You'll never smoke alone Rijkaard !

İmza:Görkem Akıtürk

yalnızca sabredin...

Sabrede sabrede sabır taşı olduk burda, elle tutulur gözle görülür birşey yok ortada, birileri Galatasaray'ın değerini, kimliğini anlatamamış hala.:mad:

Avatarına neden o resmi koyduğunu düşün... Sanki yıllardır GALATASARAY hersene şampiyonlar liginde en az çeğrek final yapıyormuş gibi konuşuyorsun...

Üstüne Rijkaard geleli 5 sene olmuş gibi konuşuyorsun :)

Her taraftarımızın sabır taşı olma süresi 6-7 aysa her sene başa döneriz biz.

Takım ligde 1 puan farkla ikinci, Uefa kupasında iyi bir performansla grubundan lider çıktı, üstelik bunca sakata rağmen bunlar yapıldı ama hala sabır taşı olmaktan bahsediliyor...

Rijkaard'ı istemeyenler takımın başında Bülent Korkmaz'ı görmek istiyorlar sanırım.

Her taraftarımızın sabır taşı olma süresi 6-7 aysa her sene başa döneriz biz.

Takım ligde 1 puan farkla ikinci, Uefa kupasında iyi bir performansla grubundan lider çıktı, üstelik bunca sakata rağmen bunlar yapıldı ama hala sabır taşı olmaktan bahsediliyor...

Rijkaard'ı istemeyenler takımın başında Bülent Korkmaz'ı görmek istiyorlar sanırım.

Ben takımımda formamın hakkını veren; disiplinli, sadece takımı için mücadele eden ve de bunun için hazırlatılan futbolcular görmek istiyorum istediğim fazla birşey değil.

Avatarıma neden İniestanın resmini koydumu söyleyeyim soran arkadaşa; çünkü şu anda dünyanın en iyisi odur onun kadar yetenek ne Messide ne Ronaldoda ne de diğerlerinde vardır ama bunu soran arkadaşın imasını anladım ;İniesta Rijkaard ve Ronaldinho gittikten sonra dünya yıldızı olmuştur; şu anda bana göre dünyanın en iyisi odur...:2_thumbs_up_-_anima

zor ya rijkaarddan iyi bir hoca ben su an dusunemiyorum

yollayin bakalim nasil kiciniz acikta kalir

birakalimda takimi destekleyelim

ligini en iyi oynayan takimiyiz su halimizle bile

zor ya rijkaarddan iyi bir hoca ben su an dusunemiyorum

yollayin bakalim nasil kiciniz acikta kalir

birakalimda takimi destekleyelim

ligini en iyi oynayan takimiyiz su halimizle bile

O zaman sadece kendi takımının maçlarını izliyorsun diye söylerler adama; Anadoluya,Kayseri, Trabzon , Bursa taraflarına açılmanı öneririm...

Geri
Üst Alt