Cevap: Tüm Forumun Katılıp Yönetime İletmesi Gereken Bir Anket: Gitsinmi yoksa Kalsın
Arkadaşım yazdıklarının hepsi OK.İtirazım yok.Peki neden yönetimin bu ısrarlı hatalarına ve futbolcuların onu sırtından vurmalarına rağmen onurlu bir şekilde istifa edip daha sonra da tüm olup bitenleri bir basın toplantısı ile anlatmayı tercih etmiyor?O zaman takımın 2 senedir feci durumda oluşunun bir sebebi de o olmuyor mu?Bu ihanetin içinde yer almıyor mu?Ben de bunu anlayamıyorum.
Velevki hoca çıktı istifa etti. Ve bu söylediklerimizi ayrıntıları ile anlattı. Bir basın toplantısı ile futbolcuların yaptıklarını ve yapmakta olduğu şeyleri izah etti.
Böyle bir açıklama Ada basınında yankı bulabilir, İspanya kamuoyunda ses getirebilir ama burası Türkiye.
Olacaklar çok basit. Kendi başarısızlığının üzerini futbolcuların yaptıkları ile örtmeye çalışıyor yorumları alır başını gider.
Bu ülkenin 2 sene ekmeğini yedi futbolcularına demediğini bırakmadı kalleş Rijkaard nutukları atılmaya başlanır.
Hollanda portakalının terbiyesizliği olarak nitelenecek bu süreç. Bu takımdaki çeteyi de, onların yaptıklarını da unutturur ve perdeler.
Öyle bir haber bombardımanı ile karşı karşıya kalırız ki, ulan Rijkaard yaktın gittin takımı, Neron bile senden insaflıydı diye söylenmeye başlarız.
O yüzden böyle bir basın toplantısı ve istifaya taraftar değilim. Kaldı ki kuvvetle muhtemel biz de hep yaşanan palavra manevralar adama karşı da yapılmıştır, yapılıyordur.
Hocam arkandayız. Ölümü gör bir yere gitme. Biz seninle uzun vaadeli düşünüyoruz. Adam nereden bilsin bizdeki bu beyanların ip çekmekle eş değer olduğunu.
Yönetim birinin arkasına geçtimi, biliriz ki o adamın işi zordur!
Profesyonel düşünüldüğünü zannederek görevine devam ediyordur. Ama yakında bu alavereci dalavereci anlayaşın ne olduğunu yaşayarak öğrenir.
Bir de tabi sözleşmesindeki tazminat meselesi de vardır muhakkak onu da dip not olarak düşünmek gerek.