Rijkaard kalmalı mı gitmeli mi?

Cevap: Bilinçsiz destek, destek değildir! Rijkaard'la olmuyor, olmayacak...

Sorunun Rijkaard'da olmadığını, 2 senede 4 teknik direktör değiştiren, elle tutulur bir transfer yapamayan, stadla şunla bunla uğraşmaktan futbol takımını sahipsiz bırakan yönetimde olduğunu anlamak çok güç değil.

Cevap: Rijkaard "İstifa Etmeyeceğim,Mücadele edip Tazminatımı Alıp Gideceğim"

Serkan Kurtuluş - Cumhur - Emre Çolak gibi yetenekler de çabası

yetenek derken...hangisi yetenek. arda yıda messi yaptınız alın arda size....yetenek felan yok kendini geliştirmeyen futbolcudan hiç bişe olmaz.oldukları yerde sayıyolar.

o ikisini bir maçda oynatsın takım yenilsin sonra buraya Gençleri bitirdin Rijkaard diye başlık açar :)

2-3-4-5 maç daha "0" puan alınca göreceğiz, rijkaard ı ne kadar onurlu düzgün bir hoca İstifa edip 1 kuruş almadan mı gidicek yoksa para için kovulmayı mı beklicek.

Anaokulu seviyesi ise yorum yapmayın ben size İq nuz 60 larda diyor muyum?

Saçma bir konu, göz var nizam var.

Elinde bir yumurta biraz yağ varsa ancak sahanda yumurta yaparsın, o malzemeden karışık ızgara beklenmez...

Elinde imkan varken sen zamanında takımın başında kiteknik direktörün istediği bölgeye gerekli transferi yapmazsan hocaya kusur bulamazsın.

Orta sahaya kaliteli adam alınmak istendi de Rijkaard mı hayır demiş ??

Amaaaaaann ne diye yazıyorum ki, klasik Türk taraftar konusu işte hocayı gönder bitsin dertler mantığı...

2-3-4-5 maç daha "0" puan alınca göreceğiz, rijkaard ı ne kadar onurlu düzgün bir hoca İstifa edip 1 kuruş almadan mı gidicek yoksa para için kovulmayı mı beklicek.

bak espiride yapabiliyor :) ama seviyesi anaokulundan düşük espiriler geliştirmesi lazım :)

Sana artık diyeceğim bir tek kelime var 'tamam'.

Serkan Kurtuluş - Cumhur - Emre Çolak gibi yetenekler de çabası

yetenek derken...hangisi yetenek. arda yıda messi yaptınız alın arda size....yetenek felan yok kendini geliştirmeyen futbolcudan hiç bişe olmaz.oldukları yerde sayıyolar.

Biraz futboldan anlamış olsan oyuncuların belli bir sistem içinde yıldız olduklarını ve parladıklarını bilirsin ama o kadar futbol bilgin olduğunu sanmıyorum.

Messi ve Ronaldo dünyanın en iyi adamları. Arjantin takım gibi oynaamadığı için. Messi DK2010 da bir Hİçti. Aynı şekilde Ronaldı. Barça da ise bu adama herkes hayranlıkla bakıyor niye sistemleri var oyunları var.

Arda da ne bekliyorsun? Messi bile sistemsiz arjantinde 2 kişi geçse 3. de top kaybetti. Sistem olsa böyle olmazdı.

Skibbe de Arda nasılk oynyordu Tek başına maçlar alıyordu.

Genç oyuncualra gelince Eğer Elinizdeki adamlar Servet - Ali Turan- Balta kötü oynuyorsa formsuzda

sende adam gibi bir hocaysan onlara şans verirsin. En azından çıkar dersin ki elimde alternatif bu oyuncular onlara şans verdim.

Bu forumda 1 kişi itiraz etmez niye çünkü Servet- Balta - Sarp ve Ali T. kazmalıklarını 6-7 maçtır izliyıoruz.

Ezberlemiş hoca efendi kalıp bir 11 paso saçmalıyor.

Tamam. Verdiği cevaba bakarmısın ?

Kalıp 11 mi :D ? Kalıp 11 diyor ya. Zaten biz bütün maçlara tam kadro çıkıyoruz. Rijkaard ta inatla kalıp 11 le çıkıyor maçlara. :D

3 sene 5. T.direktör hiç kendi kendine sormuyormusun? "Yav bu takım 3 senede 5 t.direktör değiştirmiş. Demekki sorunu T.direktörde değilde başka yerlerde aranmalı. " diye. Bu takımın yapısından çözüm filan üretilmez. G.Zan ile Servet arasında hiçbir fark yok. G.Zan sürekli sakatlanıyor. Sürekli sakatlanan bir futbolcuya kimse güvenip forma şansı vermez. Bunu bilmiyormusun? Ali Turan Kayseride son yarım sezonunda sağbek oynadı gayette iyidi ki son maçtada fena oynamadı. Lütfen biraz sallarken mantıklı sallayalım. Sallamak için sallamayalım. Rijkaard gider. Barışlar, M.Sarplar, Servetler T.Direktör göndermeye devam eder. Senin gibi inanan taraftarları kandırmaya devam eder.

Hoca sen nerenle maçları izliyorsun merak ettim??

Eğer mevcut oyuncun kötüyse kesersin alternatifklerini oynatırsın futbolun kuralı budur. ADALET!!

Biraz futboldan anlamış olsan oyuncuların belli bir sistem içinde yıldız olduklarını ve parladıklarını bilirsin ama o kadar futbol bilgin olduğunu sanmıyorum.

Messi ve Ronaldo dünyanın en iyi adamları. Arjantin takım gibi oynaamadığı için. Messi DK2010 da bir Hİçti. Aynı şekilde Ronaldı. Barça da ise bu adama herkes hayranlıkla bakıyor niye sistemleri var oyunları var.

Arda da ne bekliyorsun? Messi bile sistemsiz arjantinde 2 kişi geçse 3. de top kaybetti. Sistem olsa böyle olmazdı.

Genç oyuncualra gelince Eğer Elinizdeki adamlar Servet - Ali Turan- Balta kötü oynuyorsa formsuzda

sende adam gibi bir hocaysan onlara şans verirsin. En azından çıkar dersin ki elimde alternatif bu oyuncular onlara şans verdim.

Bu forumda 1 kişi itiraz etmez niye çünkü Servet- Balta - Sarp ve Ali T. kazmalıklarını 6-7 maçtır izliyıoruz.

Ezberlemiş hoca efendi kalıp bir 11 paso saçmalıyor.

arkadaşım sende avrupa maçında gençleri oynatıp bu riski alacak yürek varmı :D delikanlı gibi söyle.hoca olsan oynatabilirmisin. sistem diyon iyi sistem iyi oyuncularla olur.takozlarla değil.

Eğer mevcut oyuncun kötüyse kesersin alternatifklerini oynatırsın futbolun kuralı budur. ADALET!!

Senin bizim izlediğimiz yerle izlemediğin belli.

Nerenle maç izliyorsun demekle zaten seviyeni belli ediyorsun. Söylediklerinde 1 gram mantık yok. Alternatif mi? H.Baltanın alternatifi kim bana söylermisin?

Başka bir hoca gelse bu takım toparlanacak düşüncesi ne kadar desteksiz...

Bu futbolcular çıkıp top oynamıyorsa, hoca değil kendileri gitmelidir. ASY deki ilk Karpaty maçının 2. yarısı oynayabildiklerini gösterdiler.

Hiçbirinin hoca seçme, kapris yapma, taraftara küsme, hocaya tavır alma, sakatlandım ayağına oynamamak gibi bir lüksü yok !!!

Bu ne böyle ya, hacı baba tekkesi mi Galatasaray da 3-5 futbolcunun kaprisine göre idare edilecek yada 3-5 mıymıy yönetici tarafından idare edilecek...

yenilen golü 5 defa izle....hangi sisteme mantığa uyuyo.riko mu çıksın adamı durdursun... :D Allahım yaaa...teknik direktör bu ülkede nasıl görülüyor...bi sap futbolcu yüzünden gol yiyoruz hoca suçlu.

Barça da ise bu adama herkes hayranlıkla bakıyor niye sistemleri var oyunları var.

bir insan kendi yazısıyla çelişkiye düşermi arkadaş ya Rijkaard'ın sistemsizliğinden bahsediyor ama örnek verdiği takımda sistemin kralını uygulayan Rijkaard. :)

skibbe zamanında arda tek başına maç mı alıyordu benim hatırladığım bi takımdan 5 aldığımızdır.

Pinolar , Çağlarlar,Sabriler sakat değil zaten hoca kafasında KALIP bir 11 saçmalıyor işte :)

bir insan kendi yazısıyla çelişkiye düşermi arkadaş ya rijkaard'ın sistemsizliğinden bahsediyor ama örnek verdiği takımda sistemin kralını uygulayan rijkaard. :)

skibbe zamanında arda tek başına maç mı alıyordu benim hatırladığım bi takımdan 5 aldığımızdır.

Pinolar , Çağlarlar,sabriler sakat değil zaten hoca kafasında kalip bir 11 saçmalıyor işte :)

hahahahahahah koptum ya :d:d:d:d

(bkz: hele bi otur soluklan yeğenim)

Geri
Üst Alt