Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Bunları izleyeceğime Liverpool city maçını izlemeyi tercih ederim.

Belhandayi tam zamanında göndermişler yav. yoksa tutardı o rezil herifi

Tutacaktı zaten de artık sonlara denk gelince önceki yönetim dinlemedi Allah’tan

Eminim Arda için falan da dinlediklerine pişman olmuşlardır ama iş işten geçmişti, o kadar söyledik ama sakalımız yok işte

Yaylanın orta saha yedlinin bek feghouli babelin kanat olduğu takım banko bir gol yer.

Ev sahibi 0.5ü 1.4 oran var temiz

inşallah başlarda 1 gol atarız. Yine boş geçmez ilk yarı umarim

Bu rakiplere onde basacaksin. bizde öyle profilde topcular var ama bekliyoruz. marsilyaya bile bastik bunlara basmayiz

Feguli hücuma çıkıyor

yaslilar-takimi-gencl-347715_b.jpg

Marsilya maçında sonra rotasyon tabi ki gerekiyordu. Ancak Babel ve Feghuli direk oynarsa dinamizm anlamında sıkıntı yaşarız. Barış Alper oynayacak durumdaysa onu koysa kimse bi şey demezdi. Ya da şu uğruna Rize’yle papaz olduğumuz Oğulcan nerde? Madem şu maçlarda kadroya giremeyecek kadar kötüydü de neden bu kadar yıprattık kendimizi? Zor maç olacak. Rakipler kayıpsız. Yenemezsek sıkıntı olacak. Umarım oynayanlar bunun bilincinde mücadele eder.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yenilirsek kusura bakmayın ama

Terim merim dinlemez bu taraftar

Yeter artık yaa

Ulan şu adamları dümdüz etmeniz lazım

Derbiden daha fazla kilitlendik şu maça
Ben zaten terimin coktan gitmis olmasi gerektigini dusunuyorum ama bizim takim kimseyi dumduz edemez hucumu cok sorunlu bir takim birde morutan yok

Feg ancak iyi oynarsa bir şey demem, babelin iyisini bile çöpe atsan çöp kabul etmez.
Ikisinin de kötü performans sergileyeceğini var sayarsak işimiz zor.

O değilde Gustavo böyle bir maçta oynayacak kapasitesi yok mu?

Malesef bence yok. İkili mücadelelerde çok kötü. Bu ligde tutunabilmesi için fiziğimi geliştirmesi lazım. Bu maçta fizik üstünlüğü ön plana çıkacak. O riski alamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt