Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Şampiyonluk falan umrumda değil. Benim asıl derdim bu futbol fukarasının böyle potansiyelli bir takımın içine edecek olması. Yeni takım kurulduğunda üstelik bu takım bir de genç bir takımsa başlarda kötü oyun olağandır. Ancak her şeye rağmen takım sahada ne yapmak istediğini belli eder. Bizde böyle bir oyun planı bile yok. Bir de üstüne sözde futbol dehasının kaprislerini çekiyoruz. Bu arada hoca madem isteneni oynatmıyor, ıslıklananı oynatıyordu neden Babel falan geçen hafta oynamadı? Yoksa bu hafta hazır taraftar yokken egomu tatmin edeyim mi dedi?

Ya bilmiyor musun renktaş, zayıf rizeye karşı kazanıp, demek ki ısrarımızın bir nedeni varmış, ders almam ders veririm deme peşinde olabilir yine

Feghouli-Babel ikilisi 11 yine.Yaniltmiyo Fatih hoca.Yaz oraya bi puan kaybi Herkes goruyo Feghouli-Babel ikilisinden birsey olmayacagini ama sen hala inat ediyorsun olacak diye.Devam boyle devam.Ocaga kadar sabrederiz boyle heriflerle cikmaya devam et sen Feghouli-Babel yerine Emre Kilinc-Ogulcan-Morutan falan niye oynamiyo.Bu ikili kadar duragan,oyuna hic katkısı olmayan adam degiller en azindan.Neyse en iyi sen biliyosun zaten F.T

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani düşündükçe çıldırası geliyor insanın

Normal bilinçli birisinin yapacağı bir kadro değil bu

Taylan Berkan olmuyor kaç defa denedin işte

Halen ısrarla sürüyorsun oyuna

Koy 6'ya Assuncao'yu sür Berkan'ı da 8'e işte

Kanatlar desen zaten facia

2 tane yürüyen ceset ile çıkıyoruz

Yani kontra yakalasak

bu 2 ceset ile topu sürene kadar mevsim değişir arkadaş

Ne yapmak istiyor arkadaş bu adam

Herhalde 7 haftada 1 puanı olan takımı yenemeyecek değiliz

Ha bu arada bu rotasyon niyetiyle yapılmıyor bu
Set oyunu dedi ya, bu o

Ama tahminim umarım doğru çıkmaz
Hocanın set oyunundan anladığı tecrübeli diye düşündüklerini oynatması değildir inşallah bu

Gençlere set oyunu öğreteyim, göstereyim, tarif edeyim gibi bir derdi olmayabilir yani

Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek de ne bileyim
Hadi hayırlısı
Adamlarin kadrosu kotu degil tyler boyd ve aminu gibi hizli bize ters gelen adamlari var boldrini saymadim bile arti birde motivasyon var kesin primde vermislerdir yenilirsek sasirmam

Adamlarin kadrosu kotu degil tyler boyd ve aminu gibi hizli bize ters gelen adamlari var boldrini saymadim bile arti birde motivasyon var kesin primde vermislerdir yenilirsek sasirmam
Yenilirsek kusura bakmayın ama

Terim merim dinlemez bu taraftar

Yeter artık yaa

Ulan şu adamları dümdüz etmeniz lazım

Derbiden daha fazla kilitlendik şu maça

Hocam yine bizi çıldırtmak için biseyler deniyor. Bakalim sonuç ne olacak

Terim gitmeyinceye kadar bu takım adam olmaz. Resmen bu kaşınan rizeye yenilip yine dile düşmek için kadro çıkarmış. İnşallah bizi utandirirlar diycem ama Babel feghouli yok abi adam futbolu unutmuş. Böyle Kadro bu maçta çıkmaz. Bu Rize denen iğrenç kulübü sahaya gömmek zorundayız çıkan kadro inattan başka bişey değil. Ben bilirim edası. Şu Mustafa'yı bir kere adam gibi bir kadro ile oynatmadi. Bir sürü şey var. Ne desek boş.

Şampiyonluk falan umrumda değil. Benim asıl derdim bu futbol fukarasının böyle potansiyelli bir takımın içine edecek olması. Yeni takım kurulduğunda üstelik bu takım bir de genç bir takımsa başlarda kötü oyun olağandır. Ancak her şeye rağmen takım sahada ne yapmak istediğini belli eder. Bizde böyle bir oyun planı bile yok. Bir de üstüne sözde futbol dehasının kaprislerini çekiyoruz. Bu arada hoca madem isteneni oynatmıyor, ıslıklananı oynatıyordu neden Babel falan geçen hafta oynamadı? Yoksa bu hafta hazır taraftar yokken egomu tatmin edeyim mi dedi?
Taraftardan korkuyor sıra kendisine gelince(ki çok yakın) bir bahane atıp çeker gider.

Geri
Üst Alt