- 30 Temmuz 2009
- 11.840
- 5.999
- 1.823
hee aynen bi de set oyunu mevzusu var dimi fdsghjk“Set oyunu için daha tecrübeli oyuncuları tercih ettim” de diyebilir renktaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hee aynen bi de set oyunu mevzusu var dimi fdsghjk“Set oyunu için daha tecrübeli oyuncuları tercih ettim” de diyebilir renktaş
Yetmez diye yanına Feghouli denen yürüyen cesedi de eklemişiz renktaşBabel varsa maçı izlemesem de olur
puan alma ihtimalimiz yok ama yine de izleyeceğiz mecburLayklamışsın
Bizde vay aminu derizAminu yaldır yaldır iner kaleye
Şampiyonluk falan umrumda değil. Benim asıl derdim bu futbol fukarasının böyle potansiyelli bir takımın içine edecek olması. Yeni takım kurulduğunda üstelik bu takım bir de genç bir takımsa başlarda kötü oyun olağandır. Ancak her şeye rağmen takım sahada ne yapmak istediğini belli eder. Bizde böyle bir oyun planı bile yok. Bir de üstüne sözde futbol dehasının kaprislerini çekiyoruz. Bu arada hoca madem isteneni oynatmıyor, ıslıklananı oynatıyordu neden Babel falan geçen hafta oynamadı? Yoksa bu hafta hazır taraftar yokken egomu tatmin edeyim mi dedi?
Ya bilmiyor musun renktaş, zayıf rizeye karşı kazanıp, demek ki ısrarımızın bir nedeni varmış, ders almam ders veririm deme peşinde olabilir yine
Adamlarin kadrosu kotu degil tyler boyd ve aminu gibi hizli bize ters gelen adamlari var boldrini saymadim bile arti birde motivasyon var kesin primde vermislerdir yenilirsek sasirmamHerhalde 7 haftada 1 puanı olan takımı yenemeyecek değiliz
Ha bu arada bu rotasyon niyetiyle yapılmıyor bu
Set oyunu dedi ya, bu o
Ama tahminim umarım doğru çıkmaz
Hocanın set oyunundan anladığı tecrübeli diye düşündüklerini oynatması değildir inşallah bu
Gençlere set oyunu öğreteyim, göstereyim, tarif edeyim gibi bir derdi olmayabilir yani
Hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek de ne bileyim
Hadi hayırlısı
Yenilirsek kusura bakmayın amaAdamlarin kadrosu kotu degil tyler boyd ve aminu gibi hizli bize ters gelen adamlari var boldrini saymadim bile arti birde motivasyon var kesin primde vermislerdir yenilirsek sasirmam
Taraftardan korkuyor sıra kendisine gelince(ki çok yakın) bir bahane atıp çeker gider.Şampiyonluk falan umrumda değil. Benim asıl derdim bu futbol fukarasının böyle potansiyelli bir takımın içine edecek olması. Yeni takım kurulduğunda üstelik bu takım bir de genç bir takımsa başlarda kötü oyun olağandır. Ancak her şeye rağmen takım sahada ne yapmak istediğini belli eder. Bizde böyle bir oyun planı bile yok. Bir de üstüne sözde futbol dehasının kaprislerini çekiyoruz. Bu arada hoca madem isteneni oynatmıyor, ıslıklananı oynatıyordu neden Babel falan geçen hafta oynamadı? Yoksa bu hafta hazır taraftar yokken egomu tatmin edeyim mi dedi?