Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Hoca ne yapıyorsun hoca böyle rotasyon mu olur sen rotasyon yapma hoca rakibin 1 puanı var diye yapmış herhalde de o rakibin bize barça kesileceğini hesap edemiyor hâlâ devre arasına berabere gireriz umarım da maçı çevirme şansımız olur

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Muhammed'i besleyecek kanatlara bak. Yazik. Iki tane futboldan emekli olmus adami oynatiyor hala.

Feghouli ve Babel'in yönetim karariyla coktan kadro disi kalmasi gerekiyordu.
hoca ısrarla mohammedi cica ve morutanla birarada oynatmıyor.. bu bir hata mı yoksa kasıtlı mı? 2 rumen olmadan mohammedin gol atması oldukça zor..

Avrupa'da kendini gösterip İtalya'ya falan yol mu yapıyorsun hoca anlamakta güçlük çekiyorum Ömeri falan da koysaydın 11'e tepkiden mi çekindin?
Nolur sal artık şu takımı

O değilde Gustavo böyle bir maçta oynayacak kapasitesi yok mu?
O kapsitede td yok
İhanetten başka birley değildir bu
Feg ve babel ile aynı anda maça başlamak nedir ?

5 yesin bu takım ,bassın gitsin şu adam artık
Babel bile kendinden birley beklemiyor,feg ülkesinde emeklilik planlarını yoluna koymuş ,bizimkide bodrumda yazlık yaptırıo galiba ,başka bir açıklaması yok bunun

Yav şu maç o kadar önemli ki biz taraftarlar için Fatih Terim 'in egolarıyla uğraşıyoruz
Valla aynen öyle bu maçtaki puan kaybı benim gözümde lige havlu attığımızın resmidir..Ama hodjamız sağolsun bizi bitirmeden gitmeyecek..Milli takım boşta olsa bi ihtimal gidebilirdi ama şimdi mümkün değil

Yakup Çınar'ın 11'i yine doğru çıktı. Kadrolar tam gaz sızmaya devam ediyor.

11'i ise Babel ve Feguli'den ötürü rezalet olarak nitelendiriyorum.
Floryanin anahtarı hocamızla. giren çıkan belli değil demekki

ilerdeki 3 luye bak

31 luk vananhiolt yorulmuyor 22 lik Morutan yoruluyor demekki

hoca ısrarla mohammedi cica ve morutanla birarada oynatmıyor.. bu bir hata mı yoksa kasıtlı mı? 2 rumen olmadan mohammedin gol atması oldukça zor..
Kasitli kesin. Yollamak istiyor ... goller atip forma girerse taraftar satilmasina karsi cikacak bal gibide biliyor bunu.

Geri
Üst Alt