- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.783
- 5.198
sırf mohamed gol atmasın diye babel feguli ile oynatıyor bay ego
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav şu maç o kadar önemli ki biz taraftarlar için Fatih Terim 'in egolarıyla uğraşıyoruzBu maçta puan kaybı gelirse t..klı bi başkan olsa yol verirde buna malesef o da bizim başkanda yok
Kusura bakma rengo yanlis anlamisimHep elestiri hep elstiri adamin 8 sampiyonlugu var bir bildigi var diyip susup izleyin koca Fatih Terimden iyimi biliyorsunuz babel ve feghouli gibi iki ust duzey oyuncumuz var
hoca ısrarla mohammedi cica ve morutanla birarada oynatmıyor.. bu bir hata mı yoksa kasıtlı mı? 2 rumen olmadan mohammedin gol atması oldukça zor..Mustafa Muhammed'i besleyecek kanatlara bak. Yazik. Iki tane futboldan emekli olmus adami oynatiyor hala.
Feghouli ve Babel'in yönetim karariyla coktan kadro disi kalmasi gerekiyordu.
O kapsitede td yokO değilde Gustavo böyle bir maçta oynayacak kapasitesi yok mu?
Valla aynen öyle bu maçtaki puan kaybı benim gözümde lige havlu attığımızın resmidir..Ama hodjamız sağolsun bizi bitirmeden gitmeyecek..Milli takım boşta olsa bi ihtimal gidebilirdi ama şimdi mümkün değilYav şu maç o kadar önemli ki biz taraftarlar için Fatih Terim 'in egolarıyla uğraşıyoruz
Floryanin anahtarı hocamızla. giren çıkan belli değil demekkiYakup Çınar'ın 11'i yine doğru çıktı. Kadrolar tam gaz sızmaya devam ediyor.
11'i ise Babel ve Feguli'den ötürü rezalet olarak nitelendiriyorum.
Kasitli kesin. Yollamak istiyor ... goller atip forma girerse taraftar satilmasina karsi cikacak bal gibide biliyor bunu.hoca ısrarla mohammedi cica ve morutanla birarada oynatmıyor.. bu bir hata mı yoksa kasıtlı mı? 2 rumen olmadan mohammedin gol atması oldukça zor..