GSC Haber Rizespor Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu

Sanchez ve Torreira'ya ok ama ikisi de bu sezon düşüşte.

Abdülkerim çok atletik denemez.

Jelert topçu değil üfleyince düşüyor. Fizik gücü en düşük topçu GS tarihinde. Köpekhag'dan geldi diye adam sandık ama boş çıktı

Lemina daha oynamadı. Cuesta da fazla oynamadı. Ha az maçında 2. dkdaki pozisyonda geri dönüşüne bakılırsa o da fazla atletik değil

Sonuç olarak Davinson, Torreira, Sara, Barış, Yunus, Sallai, Osimhen dışında atletik takım falan değiliz. Onların da bazısı sakat bazısı düşüşte. Jakobs'un da atletizmi fena değil ama kronik sakat.

Ha geçen sezonki Kamilbay, Icardi, Ziyekli kadrodan 1 tık iyiyiz. O farkı da Kamilbay-Sara ve Icardi-Osimhen değişikliği yarattı zaten. Yani fizik gücünü arttırmak dediğin kadar kötü bir şey değilmiş
Fizik gücünün hepsini Osimhen gibi adamlar ile arttırmadın işte. Lemina nın oynayıp oynamaması neyi değiştirecek yahu? bu adam Mertens in yapabileceğini yapabilecek oyuncu değil. Çok güzel top taşır, rakibi yıldırır, top keser ama ileride oyuna akıl katmaz. Jelert topçu veya değil kadronda ve yapabildiği tek şey 90 dakika düşe kalka da olsa git gel yapıyor. Gidip armut gibi Mertens e yedek aldırmayan hoca almayan yönetimin halt yemesi şu anki kadro.

Osimhen
Barış Sara Yunus
Lemina Torreira
Sallai/Eren Davinson Cuesta Frank
Günay

Abdülkerim
Muslera
Mertens
Kaan

Bu dortlunun süresi arttikca şampiyonluktan uzaklaşacaz. On tane zor deplasman var Fiziken bitik heriflere çıkamazsın oralardan. Zaten oyunumuz güçlü değil artık bari Fiziken sağlam duralım.
şu 11 çıksın ilk başta sen bu takım ne oynuyor diye söversin Sami.

Abi yunusun çapraz bağları mi gitti nerde bu adam zaten 2 oyuncuya bağlı oynuyoruz hadi be yunus.Fb maçında maç eksiği olacağı için ne oynayacagi meçhul bari burda görseydik hani ads maçında iğneyle oynayabilirdi

Fizik gücünün hepsini Osimhen gibi adamlar ile arttırmadın işte. Lemina nın oynayıp oynamaması neyi değiştirecek yahu? bu adam Mertens in yapabileceğini yapabilecek oyuncu değil. Çok güzel top taşır, rakibi yıldırır, top keser ama ileride oyuna akıl katmaz. Jelert topçu veya değil kadronda ve yapabildiği tek şey 90 dakika düşe kalka da olsa git gel yapıyor. Gidip armut gibi Mertens e yedek aldırmayan hoca almayan yönetimin halt yemesi şu anki kadro.

Fizik gücünü yükselttik takım başı kesik tavuk gibi oynuyor demişsin. Örnek olarak oynamayan Lemina'yı vermişsin. Çelişki orada.

Mertens'in yaptıklarını yapamaz doğru ama Mertens de artık kendi yaptıklarını yapamıyor. Öldü herif. O yüzden sonradan girip diri şekilde katkı vermeli.

Hala mertens bu takımda 11 çıksın diyen bir zahmet okani da eleştirmesin..
150 m euro harcanmış 3 yılda
38lik Mertense gebeyiz
Sol beke tsnin son dk Malatyaspor Antep kariyerli Eskihellacla doldurup sana saldığı ereni almissin
Stoperlerinde en güvendiğin adam üç sene önce alınmış

Yaw cildircam artık her konuya aynı şeyleri yazıyorum bıktım biz neler yaşıyoruz ya

La Mertensle oynuyoruz paso zaten haftalardır bu takım ne oynuyor ki
Lan sokumtrak futbol ile bu adam ve osimhen yapıyor senin skor katkını . Ölü Mertens, sakatlanmasına ramak kalmış Bay, sakat Yunus ve büyük piyango Osimhen yapıyor.

Fizik gücünü yükselttik takım başı kesik tavuk gibi oynuyor demişsin. Örnek olarak oynamayan Lemina'yı vermişsin. Çelişki orada.

Mertens'in yaptıklarını yapamaz doğru ama Mertens de artık kendi yaptıklarını yapamıyor. Öldü herif. O yüzden sonradan girip diri şekilde katkı vermeli.
E öyle oynuyorsun, Lemina girdiğinde ne değişecek? Geçen sene yaptığımız ataklar bu seneye göre daha derli topluydu. Şimdi topu şişir bu adamları koştur oynuyoruz.

150 m euro harcanmış 3 yılda
38lik Mertense gebeyiz
Sol beke tsnin son dk Malatyaspor Antep kariyerli Eskihellacla doldurup sana saldığı ereni almissin
Stoperlerinde en güvendiğin adam üç sene önce alınmış

Yaw cildircam artık her konuya aynı şeyleri yazıyorum bıktım biz neler yaşıyoruz ya

Kutucuya nasıl kurulduğumu biliyorsun artık Mertensi 11 gormektense kutucuyu tercih edecek duruma geldim..

Şu adamı sok oyuna 50-60 gibi tecrübesiyle iş yapsın işte çok mu zor şunu yapmak anlamadım ki..
Bizim orta sahaya bir lemina dokunuşu lazım frankowski de anlatıldığı gibiyse baya diri bir takıma donusecegiz ..
İnce işler yapan Mertens olsa sesimi çıkarmam artık olay 30 metreden osimhene top sisirmeye döndü ..

Kutucuya nasıl kurulduğumu biliyorsun artık Mertensi 11 gormektense kutucuyu tercih edecek duruma geldim..

Şu adamı sok oyuna 50-60 gibi tecrübesiyle iş yapsın işte çok mu zor şunu yapmak anlamadım ki
Hayır rakip diriyken 11 baslatacak. Mertens efendi ikili mücadelelerde zorlanacağıni bildiği için ayağındaki her topu tek dokunuşla fantastik paslar vermeye çalışacak biz ne rakip sahaya yerlescez ne de set kurcaz. Sürekli ama sürekli atak yiyeceğiz. Okan hocamızın gsmize reva gördüğü oyun planı bu.
Osimhen
Sara
Davinson

Mevkisinde ligdeki en iyi üç oyuncu bizde ama hoca sağolsun dominant bir GS yerine aciz bir GS izletiyor bize aylardir

Apo ile Kaan'ın fiziksel durumları futbola küfür resmen. Bunlar varken Mertense laf etmek cahilliktir.

Lan sokumtrak futbol ile bu adam ve osimhen yapıyor senin skor katkını . Ölü Mertens, sakatlanmasına ramak kalmış Bay, sakat Yunus ve büyük piyango Osimhen yapıyor.

E öyle oynuyorsun, Lemina girdiğinde ne değişecek? Geçen sene yaptığımız ataklar bu seneye göre daha derli topluydu. Şimdi topu şişir bu adamları koştur oynuyoruz.
Lemina girdiğinde daha diri bir takım olacak. Sıkıştığımızda da Mertens girip katkı verecek.

Osimhen
Barış Sara Yunus
Lemina Torreira
Sallai/Eren Davinson Cuesta Frank
Günay

Abdülkerim
Muslera
Mertens
Kaan

Bu dortlunun süresi arttikca şampiyonluktan uzaklaşacaz. On tane zor deplasman var Fiziken bitik heriflere çıkamazsın oralardan. Zaten oyunumuz güçlü değil artık bari Fiziken sağlam duralım.

Hayır rakip diriyken 11 baslatacak. Mertens efendi ikili mücadelelerde zorlanacağıni bildiği için ayağındaki her topu tek dokunuşla fantastik paslar vermeye çalışacak biz ne rakip sahaya yerlescez ne de set kurcaz. Sürekli ama sürekli atak yiyeceğiz. Okan hocamızın gsmize reva gördüğü oyun planı bu.
Osimhen
Sara
Davinson

Mevkisinde ligdeki en iyi üç oyuncu bizde ama hoca sağolsun dominant bir GS yerine aciz bir GS izletiyor bize aylardir
Kit futbol bilgimle bunu görüyorum Okan hoca hala ısrar ediyor aklım almıyor

Geri
Üst Alt