Roberto Mancini

B_2573fee7d47369060b3b423251cf1a02.jpg

yaninda o kadar kiz oturmak istedigi için biraz kiskandim.. :D

Ben asla güzel futbol oynuyoruz demedim ki... bende begenmiyorum oynanan futbolu... Ama Mancini den ziyade sorunun kadro yapilanmasini ve yabanci siniri kuralini görüyorum... Kaldiki TR de hic bir takimin güzel futbol oynadigina dair beni ikna edemessin, hele hele sacma elazig örnegi!

Her maç yeni şeyler deniyor, ve biz aşiri defans oynadigimiz için rakip sürekli gol şansi buluyor.

En kötü takimlar bile bizi yenmeye başariyor (Kayserispor!)

Aykut avrupa'da daha başarili oldu bence, Mancini Juventus'u son dakikalarda yenmeyi hariç pek iş yapamadi.

Maç maç bakmamak lazım sonuç olarak Real Madrid ile Juventus'un olduğu gruptan ikinci çıkardı. Çünkü maç maç bakarsak Aykut daha başarısız dersin. Yarı finale kadar elediği takımlardan hangisi favoriydi? Tek Lazio denebilir ama Lazio'yu bu sene Trabzonspor karşısında da gördük.

Maç maç bakmamak lazım sonuç olarak Real Madrid ile Juventus'un olduğu gruptan ikinci çıkardı. Çünkü maç maç bakarsak Aykut daha başarısız dersin. Yarı finale kadar elediği takımlardan hangisi favoriydi? Tek Lazio denebilir ama Lazio'yu bu sene Trabzonspor karşısında da gördük.

Yok haklisin da - Avrupa'da en çok gol yiyen ve en az puanla 2nci olan takimlardan birisiydik, bundan pek gurur duyamam.

Zaten bu sezonki tek güzel an, Juventus'u elenmekti.

Fenev'i yenmek bile pek sevinç getirmedi bana

Ben asla güzel futbol oynuyoruz demedim ki... bende begenmiyorum oynanan futbolu... Ama Mancini den ziyade sorunun kadro yapilanmasini ve yabanci siniri kuralini görüyorum... Kaldiki TR de hic bir takimin güzel futbol oynadigina dair beni ikna edemessin, hele hele sacma elazig örnegi!

5-6 yabancıyla 11-12 sezonun da çok iyi top oynuyorduk idiot

şu fbahceli oçların kameraya gösterdiği kağıdı bir yerlerine sokması için 1 yıl kalmalı en azından.her gittiği takımda ilk sene kupayı alıp,2.sene şampiyon olmuş bir td.belki de seneye bize 4.yıldızı taktıracak

Mancini'nin Galatasaray'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Şu an bana göre Galatasaray'ı çalıştıracak en ideal teknik direktörlerinden biri. Galatasaray taraftarı çok sonuç odaklı bakıyor olaya. Gerets, Skibbe, Riijkard hepsinin arkasına teneke bağlayıp gönderttiniz. (Hagi ve Bülent'i katmıyorum onlar gerçekten hoca filan değildi). Amma da zor teknik direktör beğeniyorsunuz arkadaş. Madrid'den Ancelotti'yi veyahut Benfica'dan Jorge Jesus'u getirebiliyorsanız getirin biz de hayır demeyelim. Artık Fatih Terim geri gelemeyeceğine göre şu şartlar altında en makul adamdır Mancini. Hayır Melo, Sneijder, Muslera, Chedjou gibi adamlardan bu sene maksimum verimi aldı. Bu adamlar Fatih Terim zamanında oynuyorlardı da şimdi mi savdılar hayır. Porofesyonel adam her şartta işini yapar. Verim alamadıkları kimler yerli futbolcular. Demek ki Galatasaray'da bazı yerli futbolcular yeterince profesyonel olamamışlar hala amatör takılıyorlar ki Terim'in gidişi sonrası saldım çayıra Mevlam kayıra moduna girdiler. Hayır bir de Mancini gitsin Luce gelsinciler peydahlandı başımıza. Hayır arkadaş Luce kim bana söyleyin. Shakhtar'ı Uefa şampiyonu yapmış. Gören de B.Münih'i yenip yaptı zanneder. Geçen sezon kalantor Aykut'un Fener'i bile az daha alacaktı o kupayı. Çok mu matah birşey yapmış. Sergen'den verim alıyormuş, Skibbe de Lincoln'u deli gibi oynatıyordu. O zaman Skibbe de mi çok iyi hoca diyecez? Hamza Hamzaoğlu desen Akhisar'da iyi işler yaptı doğru. Ama Hamza Hoca'nın henüz Galatasaray'ı taşıyabilecek kıvama gelmediğini düşünüyorum. Önce Fatih Hoca'nın yanında biraz pişmeli yol yordam öğrenmeli. Tıpkı Piontek'in yanındaki Terim gibi. İleride bir gün neden olmasın. Şenol Güneş desen Trabzonspor ile özdeşleşmiş bir isim. Hem gelmez hem de böyle isimler kendi yuvaları dışında yabancılık hisseder pek başarılı olamazlar. Şu şartlar altında Mancini en makulu bence.

Hakkında çıkan tartışmalar o kadar yersiz ki birde bunları bizim taraftarımız yapıyor olması çok üzücü.. Adama istifa istifa diye bağırıp duruyorlar.. Bu adam gitse kim gelecek allah aşkına bunun yerine ve bundan daha iyi daha vizyonlu??? Fatih Terim diye bağıranlara sesleniyorum onun bıraktığı enkazı devraldı Mancini.. Fatih Terim değil miydi beni kimse koparamaz aslolan Gs'dir deyip de giden?? Uefa senesinde de herkes kalsın diye yalvardı çekti gitti İtalya'ya.. Geri gelince yine bir enkaz bıraktı.. Mancini'nin mesajı aslında çok açık bunlarla olmaz diyor adam besbelli.. Maç içinde her dizilişi deniyor.. 3 defans 5 defans 4 defans falan ama olmuyor.. Önce doğru düzgün adamlara ihtiyacımız var.. Alex Telles gibi geleceğe yönelik transferler yapılmalı..

Hakkında çıkan tartışmalar o kadar yersiz ki birde bunları bizim taraftarımız yapıyor olması çok üzücü.. Adama istifa istifa diye bağırıp duruyorlar.. Bu adam gitse kim gelecek allah aşkına bunun yerine ve bundan daha iyi daha vizyonlu??? Fatih Terim diye bağıranlara sesleniyorum onun bıraktığı enkazı devraldı Mancini.. Fatih Terim değil miydi beni kimse koparamaz aslolan Gs'dir deyip de giden?? Uefa senesinde de herkes kalsın diye yalvardı çekti gitti İtalya'ya.. Geri gelince yine bir enkaz bıraktı.. Mancini'nin mesajı aslında çok açık bunlarla olmaz diyor adam besbelli.. Maç içinde her dizilişi deniyor.. 3 defans 5 defans 4 defans falan ama olmuyor.. Önce doğru düzgün adamlara ihtiyacımız var.. Alex Telles gibi geleceğe yönelik transferler yapılmalı..

Bizi resmen sıradan TSL takım gibi oynatıyor, Avrupa da rezil olmayı tercih etmem. Kalacaksa doğru dürüst transferler yapılsın, Burdisso ve Salih gibi kaziklar değil.

taraftara kendini sevdirmek için sana fırsat geçti. Tsyi yen ve kağıda müthiş kapak yaz.

Bosyere Gaza gelmeyin,2 Mac sonra gitmek zorunda.

Iyi Td ama ne biz ona nede o bize uyamadi.

Geri
Üst Alt