Aykut'un İtalyan versiyonu.
Başalarıları da benziyor. Avrupa da başarı ligde ikincilik ve kupa şampiyonluğu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut'un İtalyan versiyonu.
Başalarıları da benziyor. Avrupa da başarı ligde ikincilik ve kupa şampiyonluğu.Mancini'yi isteyen bir takım çıksa ne iyi olur.
Ben asla güzel futbol oynuyoruz demedim ki... bende begenmiyorum oynanan futbolu... Ama Mancini den ziyade sorunun kadro yapilanmasini ve yabanci siniri kuralini görüyorum... Kaldiki TR de hic bir takimin güzel futbol oynadigina dair beni ikna edemessin, hele hele sacma elazig örnegi!
Aykut avrupa'da daha başarili oldu bence, Mancini Juventus'u son dakikalarda yenmeyi hariç pek iş yapamadi.
![]()
Oha bu kızlar Türk mü ? :O
Edit : İtalyanmış belli zaten/QUOTE]
![]()
Oha bu kızlar Türk mü ?
Edit : İtalyanmış . Belli zaten . Türk olsalar bu kadar güzel olamazlar .
Maç maç bakmamak lazım sonuç olarak Real Madrid ile Juventus'un olduğu gruptan ikinci çıkardı. Çünkü maç maç bakarsak Aykut daha başarısız dersin. Yarı finale kadar elediği takımlardan hangisi favoriydi? Tek Lazio denebilir ama Lazio'yu bu sene Trabzonspor karşısında da gördük.
Ben asla güzel futbol oynuyoruz demedim ki... bende begenmiyorum oynanan futbolu... Ama Mancini den ziyade sorunun kadro yapilanmasini ve yabanci siniri kuralini görüyorum... Kaldiki TR de hic bir takimin güzel futbol oynadigina dair beni ikna edemessin, hele hele sacma elazig örnegi!
Aykut avrupa'da daha başarili oldu bence, Mancini Juventus'u son dakikalarda yenmeyi hariç pek iş yapamadi.
diren, efsane ol.
Hakkında çıkan tartışmalar o kadar yersiz ki birde bunları bizim taraftarımız yapıyor olması çok üzücü.. Adama istifa istifa diye bağırıp duruyorlar.. Bu adam gitse kim gelecek allah aşkına bunun yerine ve bundan daha iyi daha vizyonlu??? Fatih Terim diye bağıranlara sesleniyorum onun bıraktığı enkazı devraldı Mancini.. Fatih Terim değil miydi beni kimse koparamaz aslolan Gs'dir deyip de giden?? Uefa senesinde de herkes kalsın diye yalvardı çekti gitti İtalya'ya.. Geri gelince yine bir enkaz bıraktı.. Mancini'nin mesajı aslında çok açık bunlarla olmaz diyor adam besbelli.. Maç içinde her dizilişi deniyor.. 3 defans 5 defans 4 defans falan ama olmuyor.. Önce doğru düzgün adamlara ihtiyacımız var.. Alex Telles gibi geleceğe yönelik transferler yapılmalı..