Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Prandelli'ye göre kulvar önemli demek ki. Tüm gücümüzü , tüm dikkatimizi lige vereceğiz diyor. Belki de bilerek Şampiyonlar Ligi'nden elendirtti sadece lige konsantre olmak için. Açıklamaları da onu gösteriyor zaten.
Evet ben FT'yi sevmiyorum. FT'yi sevmiyorum diye Mancini sevgim de artmadı. Ben Mancini'yi İnter'den beri biliyorum ve bir sempatim vardı. Aslında geldiğinde çok da seven birisi değildim. Ama taraftarların ona destek vermeyişi , her puan kaybı sonrası istifa demeleri , FT olsaydı aahh şöyle böyle olurdu dedikleri için ister istemez Mancini'ye bir sevgim oluştu. 2. devredeki lig maçlarına kadar bile hala destek verilmemişti. Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme hedefimiz olmasa hala da destek verilmeyecekti. FT konusunda nötr birisiydim Eylül öncesine kadar. Sonra başkana trip atması , MT ile anlaşması , GS'deyken verilen sözler MT ile anlaşılınca tutmaması nötr olan durumumu negatiflere çevirdi. Bundan sonrası da istemiyorum. FT değişecek gibi birisi değil. Her yerinden ego fışkıran bir adam sonuçta. Ne kadar düzelebilir ki ??
İkinci paragrafına gelirsem ; Sen demedin mi Mancini başarısızdır , FT başarılıdır diyen ? Eee ben de kime göre bu şekilde dedim. Bana göre de Mancini başarılı FT başarısızdır dedim. Sen şimdi de sen mi karar vereceksin diyorsun. Benim lafımla beni alıntılıyorsam yani kendini çelişki durumuna sokuyorsun.. 2000 yılından sonrası FT ile elbette yükselişte olduk onu inkar etmiyorum. Diğer sezonların yanında kötünün iyisi bile çok farkedilmiştir.
FT konusuna da direkt atlamadım sadece bir iki örnek verdim FT yılları ile ilgili sonrası zaten böyle oldu.
Mancini'yi ölümüne savunan sensin diyip FT'yi ölümüne savunan bir kişiden böyle bir şey görmem şaşırttı beni
Ben Prandelli yerine Mancini olsaydı daha iyi olurduk dedim. Sen hemen atladın olaya. Ben ManciniSporlu değilim elbette yanlışları vardır. Bunu da söylerim. Ama sen sanki FT bir (tövbe haşa) peygamber gibi hiç yanlışı yok sütten çıkmış ak kaşık gibi tanımlarsan orada sıkıntı olur işte. Geçen sene Mancini gitsin , Ünal Aysal gitsin diye yenilmemizi istemediniz mi bazı maçlarda ? Puan kaybı yaşayınca hemen istifa diye sayfaları doldurmadınız mı ? FT'nin maçlarında olsa aynı tablo FT halleder , FT imparator yaa dersiniz.
Bana kalırsa Aykut Kocaman da başarılıdır. İlk sezonda son maçta kendi sahasında bizi yenseydi şampiyon olacaktı. İkinci sezon avrupaya ağırlık verdi ligde 2. oldu. 30 senedir alamadıkları TR kupasını getirdi hem de 2 kez üst üste.
Sana kalırsa TFF , Galatasaray'ın önünü kesmiyor. Bütün sorunlar hep GS içinde öyle mi ? Onlarınki yine komplo veya bahane. Kaldı ki ben bahaneleri de asla sevmeyen birisiyim. Başarısız olduğumuz zaman hiç ben TFF'ye falan sallamadım. Ama haksız bir şekilde başarısız oluyorsak bunun içinde TFF - MHK ve PFDK muhakkak ki vardır. Geçen sene sayısız fb lehine kararlar var. Ve hala TFF Galatasaray'ın karşısında diyemiyorsan senin Galatasaray'lılığından kuşku duyarım.
3 Temmuz'dan Sonra Åike Nasıl Yapılıyor? ( TekYurek.com ) - YouTube
Fenerbahçe Nasıl Kollanır? Federasyon Nasıl Åike Yapar? ( TekYurek.com ) - YouTube
Sana 10 küsür uzun uzun video gösterebilirdim ama sadece şu 2'si bile yeter.
Bana hakem hatalari ile edebiyet yapma.
Zaten dedigime geldin, sana Fatih Terim konusunda öyle bir komplex olusmus ki, artik baska insanlara sevgin ve nefretin bile Terim ile alakali oluyor. Zaten bastan itibaren belirtiyorsun kendini... Problem daha öncede yazdigim gibi....
- Fatih Terim´in sampiyonluklarina bahane üretirken (Yok kulvar felan)
- Mancini´nin sampiyon olamamasina ise yine bahane üretyorsun
Biz Mancini döneminde sampiyonluga oynamadik, biz Mancini döneminde BJK ile ikincilik mücadelesi verdik.
Ne demek körü körüne savunmak... Ben cikip Fatih Terim 2. döneminde basarili olmustur dersem, belki senin su anki durumuna düsmüs olurum...