Roberto Mancini

Prandelli'ye göre kulvar önemli demek ki. Tüm gücümüzü , tüm dikkatimizi lige vereceğiz diyor. Belki de bilerek Şampiyonlar Ligi'nden elendirtti sadece lige konsantre olmak için. Açıklamaları da onu gösteriyor zaten.

Evet ben FT'yi sevmiyorum. FT'yi sevmiyorum diye Mancini sevgim de artmadı. Ben Mancini'yi İnter'den beri biliyorum ve bir sempatim vardı. Aslında geldiğinde çok da seven birisi değildim. Ama taraftarların ona destek vermeyişi , her puan kaybı sonrası istifa demeleri , FT olsaydı aahh şöyle böyle olurdu dedikleri için ister istemez Mancini'ye bir sevgim oluştu. 2. devredeki lig maçlarına kadar bile hala destek verilmemişti. Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme hedefimiz olmasa hala da destek verilmeyecekti. FT konusunda nötr birisiydim Eylül öncesine kadar. Sonra başkana trip atması , MT ile anlaşması , GS'deyken verilen sözler MT ile anlaşılınca tutmaması nötr olan durumumu negatiflere çevirdi. Bundan sonrası da istemiyorum. FT değişecek gibi birisi değil. Her yerinden ego fışkıran bir adam sonuçta. Ne kadar düzelebilir ki ??

İkinci paragrafına gelirsem ; Sen demedin mi Mancini başarısızdır , FT başarılıdır diyen ? Eee ben de kime göre bu şekilde dedim. Bana göre de Mancini başarılı FT başarısızdır dedim. Sen şimdi de sen mi karar vereceksin diyorsun. Benim lafımla beni alıntılıyorsam yani kendini çelişki durumuna sokuyorsun.. 2000 yılından sonrası FT ile elbette yükselişte olduk onu inkar etmiyorum. Diğer sezonların yanında kötünün iyisi bile çok farkedilmiştir.

FT konusuna da direkt atlamadım sadece bir iki örnek verdim FT yılları ile ilgili sonrası zaten böyle oldu.

Mancini'yi ölümüne savunan sensin diyip FT'yi ölümüne savunan bir kişiden böyle bir şey görmem şaşırttı beni :)

Ben Prandelli yerine Mancini olsaydı daha iyi olurduk dedim. Sen hemen atladın olaya. Ben ManciniSporlu değilim elbette yanlışları vardır. Bunu da söylerim. Ama sen sanki FT bir (tövbe haşa) peygamber gibi hiç yanlışı yok sütten çıkmış ak kaşık gibi tanımlarsan orada sıkıntı olur işte. Geçen sene Mancini gitsin , Ünal Aysal gitsin diye yenilmemizi istemediniz mi bazı maçlarda ? Puan kaybı yaşayınca hemen istifa diye sayfaları doldurmadınız mı ? FT'nin maçlarında olsa aynı tablo FT halleder , FT imparator yaa dersiniz.

Bana kalırsa Aykut Kocaman da başarılıdır. İlk sezonda son maçta kendi sahasında bizi yenseydi şampiyon olacaktı. İkinci sezon avrupaya ağırlık verdi ligde 2. oldu. 30 senedir alamadıkları TR kupasını getirdi hem de 2 kez üst üste.

Sana kalırsa TFF , Galatasaray'ın önünü kesmiyor. Bütün sorunlar hep GS içinde öyle mi ? Onlarınki yine komplo veya bahane. Kaldı ki ben bahaneleri de asla sevmeyen birisiyim. Başarısız olduğumuz zaman hiç ben TFF'ye falan sallamadım. Ama haksız bir şekilde başarısız oluyorsak bunun içinde TFF - MHK ve PFDK muhakkak ki vardır. Geçen sene sayısız fb lehine kararlar var. Ve hala TFF Galatasaray'ın karşısında diyemiyorsan senin Galatasaray'lılığından kuşku duyarım.

3 Temmuz'dan Sonra Şike Nasıl Yapılıyor? ( TekYurek.com ) - YouTube

Fenerbahçe Nasıl Kollanır? Federasyon Nasıl Şike Yapar? ( TekYurek.com ) - YouTube

Sana 10 küsür uzun uzun video gösterebilirdim ama sadece şu 2'si bile yeter.

Bana hakem hatalari ile edebiyet yapma.

Zaten dedigime geldin, sana Fatih Terim konusunda öyle bir komplex olusmus ki, artik baska insanlara sevgin ve nefretin bile Terim ile alakali oluyor. Zaten bastan itibaren belirtiyorsun kendini... Problem daha öncede yazdigim gibi....

- Fatih Terim´in sampiyonluklarina bahane üretirken (Yok kulvar felan)
- Mancini´nin sampiyon olamamasina ise yine bahane üretyorsun

Biz Mancini döneminde sampiyonluga oynamadik, biz Mancini döneminde BJK ile ikincilik mücadelesi verdik.

Ne demek körü körüne savunmak... Ben cikip Fatih Terim 2. döneminde basarili olmustur dersem, belki senin su anki durumuna düsmüs olurum...

Bana hakem hatalari ile edebiyet yapma.

Zaten dedigime geldin, sana Fatih Terim konusunda öyle bir komplex olusmus ki, artik baska insanlara sevgin ve nefretin bile Terim ile alakali oluyor. Zaten bastan itibaren belirtiyorsun kendini... Problem daha öncede yazdigim gibi....

- Fatih Terim´in sampiyonluklarina bahane üretirken (Yok kulvar felan)
- Mancini´nin sampiyon olamamasina ise yine bahane üretyorsun

Biz Mancini döneminde sampiyonluga oynamadik, biz Mancini döneminde BJK ile ikincilik mücadelesi verdik.

Ne demek körü körüne savunmak... Ben cikip Fatih Terim 2. döneminde basarili olmustur dersem, belki senin su anki durumuna düsmüs olurum...

Hakem hatalarını es mi geçelim şimdi ? Göz mü yumalım ? FB geçen sene en az 15-20 puanı hakemler sayesinde aldı (abartmıyorum). Bahane değil ama bu devirde maç kazanman da fayda etmiyor.

Ben yukarıda uzun uzun anlattım sen eğer hala aynı yoldan düşünüyorsan keyfin bilir. Ben bahane üreten birisi değilim. Forumda daha önce de hiçbir bahanede bulunmadım dikkat ettiysen. Şu bir gerçek ki ; Federasyon fbyi kolluyor ve sen hayır korumuyor bize de karşı değil diyorsun. Tüm GS taraftarlarının %99'u TFF'nin bize düşman olduğunu söylerken sen değil diyorsun ..

Evet son maçlara kadar ikincilik için oynadık ama Eskişehirspor , Akhisarspor maçlarından sonra ciddi ciddi şampiyonluğa oynadık. Kasımpaşa maçında 7. dakikada verilen kırmızı karttan sonra yine hakemle yenildik. Kayserispor maçında 90 dakika tek kale oynadık son saniyede gol yedik hakem santrasını yaptırmadı. Bazı şeyler olmayınca olmuyor.

Şampiyonluğa oynatmak demek olmayacak duaya amin demekti geçen sene. Kadronun verdiği imkanlara , yönetim-FT kaosuna rağmen bence gayet başarılıydık.

Mancini 3 dönem bizde antrenör oldu da biz mi bilmiyoruz ? Veya 3 sene üst üste bizi çalıştırdı da biz mi bilmiyoruz ?..

Hakem hatalarını es mi geçelim şimdi ? Göz mü yumalım ? FB geçen sene en az 15-20 puanı hakemler sayesinde aldı (abartmıyorum). Bahane değil ama bu devirde maç kazanman da fayda etmiyor.

Ben yukarıda uzun uzun anlattım sen eğer hala aynı yoldan düşünüyorsan keyfin bilir. Ben bahane üreten birisi değilim. Forumda daha önce de hiçbir bahanede bulunmadım dikkat ettiysen. Şu bir gerçek ki ; Federasyon fbyi kolluyor ve sen hayır korumuyor bize de karşı değil diyorsun. Tüm GS taraftarlarının %99'u TFF'nin bize düşman olduğunu söylerken sen değil diyorsun ..

Evet son maçlara kadar ikincilik için oynadık ama Eskişehirspor , Akhisarspor maçlarından sonra ciddi ciddi şampiyonluğa oynadık. Kasımpaşa maçında 7. dakikada verilen kırmızı karttan sonra yine hakemle yenildik. Kayserispor maçında 90 dakika tek kale oynadık son saniyede gol yedik hakem santrasını yaptırmadı. Bazı şeyler olmayınca olmuyor.

Şampiyonluğa oynatmak demek olmayacak duaya amin demekti geçen sene. Kadronun verdiği imkanlara , yönetim-FT kaosuna rağmen bence gayet başarılıydık.

Mancini 3 dönem bizde antrenör oldu da biz mi bilmiyoruz ? Veya 3 sene üst üste bizi çalıştırdı da biz mi bilmiyoruz ?..

Mancini bu takimi 3 sene üst üste sampiyon yaparsa, hatta sadece iki sene merak etme oda gelir 2-3 kere bu takimin basina.

Ben kanit ile hareket ederim, senin yaptigin videolari biz Sampiyon oldugumuzda FB ve BJK taraftarlari da bize karsi yapiyor. Ben 3. Temuzu yakindan takip etmis bir insan olarak, hakemlerimizin (Futbol´da) üzerinde, hic bir leke olusmadigini da iyi bilirim.

Yasin benim icin Mancini basarilari kadar agirdir, o yüzden duruma oldugu gibi bakiyorum. Sen ise olmadik bir yerde, efsane yaratma pesindesin. Sen gecen sene gidip 64 puan toplamissin, tabiki sampiyonluga oynayamazsin, topladigin bu puanlar ile ikincilige oynarsin. Fenerbahce gidip 74 puan toplamis, herkes Fenerbahce ucuyor gidiyor derken, ben binlerce kez yazdim 74-76 puan civari ile Sampiyon oluruz diye.

Eger Galatasaray Mancini döneminde sampiyonluga oynasaydi, ben zaten istemezdim gitmesini. Ama Mancini maalesef benim en basit istegimi bile yerine getirememistir...

Adem Çakar 'a sonuna kadar katılıyorum ve şunuda eklemek istiyorum.
Şeytana insanı sevdirmesi daha kolaydır bunların terim nefretinin hakim olduğu ortamda laf anlatmaya.
Kendi halerinde bırakmak gerekir. Ben hiç girmiyorum o konulara bile artık çünkü deymez. Nefret olan ortamda bir şey çıkmaz , kafga hariç

Mancini bu takimi 3 sene üst üste sampiyon yaparsa, hatta sadece iki sene merak etme oda gelir 2-3 kere bu takimin basina.

Ben kanit ile hareket ederim, senin yaptigin videolari biz Sampiyon oldugumuzda FB ve BJK taraftarlari da bize karsi yapiyor. Ben 3. Temuzu yakindan takip etmis bir insan olarak, hakemlerimizin (Futbol´da) üzerinde, hic bir leke olusmadigini da iyi bilirim.

Yasin benim icin Mancini basarilari kadar agirdir, o yüzden duruma oldugu gibi bakiyorum. Sen ise olmadik bir yerde, efsane yaratma pesindesin. Sen gecen sene gidip 64 puan toplamissin, tabiki sampiyonluga oynayamazsin, topladigin bu puanlar ile ikincilige oynarsin. Fenerbahce gidip 74 puan toplamis, herkes Fenerbahce ucuyor gidiyor derken, ben binlerce kez yazdim 74-76 puan civari ile Sampiyon oluruz diye.

Eger Galatasaray Mancini döneminde sampiyonluga oynasaydi, ben zaten istemezdim gitmesini. Ama Mancini maalesef benim en basit istegimi bile yerine getirememistir...

Ok..

adam gibi adamdi
paratorlar gibi yalaka para düskünü biri degildi

Telles 6 Milyon Euro, Hajrovic 3.5 Milyon Euro, kendisi ise badem gözlü.

Bir de bazıları Mancini Ceyhun'u oynatıyor diye eleştiriyordu. Ceyhun yetersizdi evet. Mancini oynatıyordu ama orta sahaya direnç katması için. Genelde sahanın en çok koşan ismi oluyordu. Şimdi Selçuk , Dzemaili Ceyhun'dan iyi mi ? Ceyhun bundesliga'da şimdi her maç ilk 11 oynuyor. Selçuk'tan falan bin kat daha iyiydi geçen sene Ceyhun bilen bilir.

prandelli rezalet diye manciniyi aramak ne alaka mancini ilede olmayacaktı olmazdı bırakın bu işleri

Bir de bazıları Mancini Ceyhun'u oynatıyor diye eleştiriyordu. Ceyhun yetersizdi evet. Mancini oynatıyordu ama orta sahaya direnç katması için. Genelde sahanın en çok koşan ismi oluyordu. Şimdi Selçuk , Dzemaili Ceyhun'dan iyi mi ? Ceyhun bundesliga'da şimdi her maç ilk 11 oynuyor. Selçuk'tan falan bin kat daha iyiydi geçen sene Ceyhun bilen bilir.

Sirf Bundesliganin 10. kulüpte ilk 11de oynuyor diye selçuk ile dzemaili den daha iyi mi oluyor?

Ceyhun'un 1 iyi maçini hatirliyorum o da Bursaspor'a karsi attigimiz 6 gollu maç.

yoksa vasat oyuncu.

Sirf Bundesliganin 10. kulüpte ilk 11de oynuyor diye selçuk ile dzemaili den daha iyi mi oluyor?

Ceyhun'un 1 iyi maçini hatirliyorum o da Bursaspor'a karsi attigimiz 6 gollu maç.

yoksa vasat oyuncu.

Selçuk acaba o 10. kulüpte oynayabilirmiydi ?

Vasat oyuncu ona bir şey demiyorum ama Selçuk'tan falan iyiydi. Geçen sene de bana kalırsa gayet iyi maçlar çıkardı.

Çok garip insanlarız yahu.Adamın ceyhun kararı haklı görülmeye başlanmış.:)

Ceyhun bana göre Selcuk dan baya iyidi, cünkü Ceyhun bari aktif pres yapiyordu rakibe, Selcuk oysa her oyuncun pesinden kosuyordu, hci bir kere tam zamaninda önünde duramiyor. Üstellik Ceyhun hava toplarinda bari yarari vardi, Takimda Drogba, Chedjou ve Melo disi kafa toplarina cikan oyuncu yoktu diye, hava toplarina hakim olalim diye oynatiyordu, ama kimlere anlatiyorum....

1535623_10152780193706070_2121646155453362382_n.jpg

Ritorno a Marassi per #SampRoma con il mio amico #Vialli

bu herifi de zengin ettik #tesekkurlerunalaysal

Geri
Üst Alt