#robinho

Cevap: # Robinho

Gelsin abi gelsin de sanmıyorum yani.Sallama haberlerdendir tahminimce.

Milan'ın parası yetmez Robinhoyu almaya ben sana istediği takımda 11 oynar diyorum sende bunu anla

Hala anlamıyorsun... Sana kim oynayamaz dedi? Sanki ben Robinho Dünyanın en iyi takımlarında oynayacak kadar yetenkli değil filan yazmışım... İnşallah bu sefer anlarsın Dünyanın en iyi takımları robinho'yu almazlar. Robinho o takımlarda 11'de oynıyamayacağından değil.Disiplinsiz ve şımarık olduğundan oynayamıyor.Daha nasıl anlatabilirim?

Yarın Fotomacın Haberı ve Resmı Bellı:D Elano Robınhoyu Galatasaraya Getırıyor:D

img.387746_t.jpg

Robinho Real Madrid'den ayrılırken takımın en formda oyuncularından biriydi ve ayrılmasını istemiyorlardı.Sırf para için ayrıldığını kendi ağzıyla bile söyledi

Ronaldinho'nun Barcelona'dan ayrılması bambaşka bir sebep

Hala anlamıyorsun... Sana kim oynayamaz dedi? Sanki ben Robinho Dünyanın en iyi takımlarında oynayacak kadar yetenkli değil filan yazmışım... İnşallah bu sefer anlarsın Dünyanın en iyi takımları robinho'yu almazlar. Robinho o takımlarda 11'de oynıyamayacağından değil.Disiplinsiz ve şımarık olduğundan oynayamıyor.Daha nasıl anlatabilirim?

Robinho'yu nasıl almazlar paraları yetmez onların paraları :D

Gelirse Taksim meydanında yeminlen soyunurum o derece eminim gelmeyeceğine..

Robinho Real Madrid'den ayrılırken takımın en formda oyuncularından biriydi ve ayrılmasını istemiyorlardı.Sırf para için ayrıldığını kendi ağzıyla bile söyledi

Ronaldinho'nun Barcelona'dan ayrılması bambaşka bir sebep

Real Madrid Cristiano Ronaldo karşılğında ManU 'ya Robinho + 40 milyon euro gibi bir fiyat teklif etmişti ondan sonra Robinho ile Madrid arasında problemler yaşanmaya başladı.Ego meselesi birazcıkta...

Robinho nereye gidiyor?

İsmi Galatasaray'la da anılan Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Robinho, kulübünden ayrılarak futbola başladığı Brezilya'nın Santos takımına dönmek istediğini söyledi.

26 yaşındaki Robinho, Brezilya'nın Bandeirantes radyosuna yaptığı açıklamada, Dünya Kupası'nda Brezilya milli takımında oynayabilmek için Manchester City'den ayrılmak istediğini belirtti.

Manchester City'nin İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini'nin kendisine açıkça, ''iki maçtan birinde oynayabilirsin'' dediğini ve kendisinin bunu kabul edemeyeceğini kaydeden Robinho, Santos'a geri dönmesiyle milli takımda yer bulabileceğini sandığını söyledi.

Robinho, ''Santos'a dönmek çok güzel olacak, Santos'da evimde gibi olacağım, herkesi tanıyorum'' dedi. Robinho'nun Santos'a transferi için iki kulübün görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Brezilyalı Robinho, 2008'de İspanya'nın Real Madrid takımından Manchester City'ye 40 milyon Avro karşılığında transfer olmuştu.

KİLİT

Robinho'yu nasıl almazlar paraları yetmez onların paraları :D

Bana neden şuan City'de oynayamadığını söyle Robinho'nun? Sakatlığı yok ve kesinlikle performans meselesi filan değil.sadece bunun cevabını istiyorum ve bu konu hakkında bir daha yazmıyacağım...

Gelirse Taksim meydanında yeminlen soyunurum o derece eminim gelmeyeceğine..

Ulan ne milletiz ha. Soyunmak moda oldu. Yemin ediyorum bahane aramaya başladık soyunmak için. Biri gelse de soyunsam diye tetikte bekliyor millet. Hatta o kadar hazırlar ki kıyafetlerini bile rahat çıkarılacak şekilde seçiyorlar. Zaman kaybı olmasın diye. Ah şu soyunacakların hepsi birgün taksim meydanında çıksa da soyunsa. Çünkü her defasında soyunacakları iddia gerçekleşiyor.

Ulan ne milletiz ha. Soyunmak moda oldu. Yemin ediyorum bahane aramaya başladık soyunmak için. Biri gelse de soyunsam diye tetikte bekliyor millet. Hatta o kadar hazırlar ki kıyafetlerini bile rahat çıkarılacak şekilde seçiyorlar. Zaman kaybı olmasın diye. Ah şu soyunacakların hepsi birgün taksim meydanında çıksa da soyunsa. Çünkü her defasında soyunacakları iddia gerçekleşiyor.

Murat Kılıç bey antu forumlarından bir arkadaşla dalga geçme maksatıyla yazdığım o sözü (Bknz Elano transferi) niye bu kadar ciddiye aldınız anlamadım.. Ha eğer istek varsa tarafınızdan soyunuruz sorun değil :p

Geri
Üst Alt