- 30 Temmuz 2009
- 11.840
- 6.000
- 1.823
Cevap: # Robinho
Gelsin abi gelsin de sanmıyorum yani.Sallama haberlerdendir tahminimce.
Gelsin abi gelsin de sanmıyorum yani.Sallama haberlerdendir tahminimce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan'ın parası yetmez Robinhoyu almaya ben sana istediği takımda 11 oynar diyorum sende bunu anla
Hala anlamıyorsun... Sana kim oynayamaz dedi? Sanki ben Robinho Dünyanın en iyi takımlarında oynayacak kadar yetenkli değil filan yazmışım... İnşallah bu sefer anlarsın Dünyanın en iyi takımları robinho'yu almazlar. Robinho o takımlarda 11'de oynıyamayacağından değil.Disiplinsiz ve şımarık olduğundan oynayamıyor.Daha nasıl anlatabilirim?
Arsene Wenger
Anelka
Yarın Fotomacın Haberı ve Resmı BellıElano Robınhoyu Galatasaraya Getırıyor
![]()
Robinho Real Madrid'den ayrılırken takımın en formda oyuncularından biriydi ve ayrılmasını istemiyorlardı.Sırf para için ayrıldığını kendi ağzıyla bile söyledi
Ronaldinho'nun Barcelona'dan ayrılması bambaşka bir sebep
Gelirse Taksim meydanında yeminlen soyunurum o derece eminim gelmeyeceğine..
Aman 2.ahmet çakar vakası olmasın da![]()
Robinho'yu nasıl almazlar paraları yetmez onların paraları![]()
Bana neden şuan City'de oynayamadığını söyle Robinho'nun? Sakatlığı yok ve kesinlikle performans meselesi filan değil.sadece bunun cevabını istiyorum ve bu konu hakkında bir daha yazmıyacağım...
gelise umut abi hep beraber taksime
Ulan ne milletiz ha. Soyunmak moda oldu. Yemin ediyorum bahane aramaya başladık soyunmak için. Biri gelse de soyunsam diye tetikte bekliyor millet. Hatta o kadar hazırlar ki kıyafetlerini bile rahat çıkarılacak şekilde seçiyorlar. Zaman kaybı olmasın diye. Ah şu soyunacakların hepsi birgün taksim meydanında çıksa da soyunsa. Çünkü her defasında soyunacakları iddia gerçekleşiyor.