# Rodrigo Tabata

Cevap: Antep'e kanca attık!

Ya bu Ivanı benden başka izleyen yokmudur ?

Bizim maçta oynasın adam gibide görelim tekrar benmi abartıyorum dedim artık..

İvan şu ligdeki en iyi sol bek , bu kadar ters çalım atabilen kim var acaba. İvan'ı solk bek diye aldık ama bi hazırlık maçında muhteşem performans sergilen genç sol bek İsmail'i oynatmak için İvan sol açığa alındı. Muhteşem ötesi performans sergiliyor bu ikisi. Solda Arda-İvan veya Arda-İsmail ikilisi muhteşem olur.

Gaziantep'de büyük takımlarda direkt oynayabilecek futbolcu epey var ,

*Tabata

*Beto

*İvan

*Deumi (topu güm güm şişiren bir stober değil )

*İsmail ( Gaziantep B.B alt yapısından yetişti Türk sol bekler içinde fark yaratacak kadar önemli bir isim )

*Bekir ( Gaziantep'de görmek istemediğim isimlerde hiç beğenmem )

Tabata olsun da diğeri kim olursa olsun farketmez.

aman tabata kalsin, Ismail,Ivan,Murat Ceylan ve Deumi fena olmaz.

Tabata seneye G.Saray'a transfer olur,tipi Brezilyalılara hiç benzemiyor daha çok Asyalı oyuncular gibi,ama tekniği Brezilya kumsallarından geldiği kesin...

Çok kaliteli bi oyuncu, oyun stili çok güzel...

Tabata seneye G.Saray'a transfer olur,tipi Brezilyalılara hiç benzemiyor daha çok Asyalı oyuncular gibi,ama tekniği Brezilya kumsallarından geldiği kesin...

Kendisi Japon asili da ondan Brezilya'da 1.5 milyona yakin Japon gocmeni yasamakta... Guney amerika'da cok var bunlardan Peru'nin eski baskanlarindan biri de Japon asili idi mesela...

Tabata Cim Bom'a göz kırptı

Gaziantepspor´un Brezilyalı yıldızı Tabata´dan Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray’a transfer olacağı yönündeki haberler için, “Çok normal” yorumunu yapan Sambacı, “Galatasaray gibi büyük bir kulüp tarafından düşünülmem de güzel. Türkiye’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor Avrupa düzeyinde takımlar. Bu kulüpler tarafından hatırlanmış olmam, gündemlerinde olmam benim için iyi bir duygu. Galatasaray tarafından yapılan açıklamada Lincon’un yerine 10 numara olduğum söyleniyor. Böyle düşünülmüş olmam gayet güzel. Her an herşey olabilir. Gayet normal” sözlerini sarfetti.

Kaynak:Fanatik

Cevap: # Rodrigo Tabata

Tabata için ayrı konu açmayalım artık.Derledim.

Kaynak Fanatik zaten.Ne kadar inanılır düşünceli.

İvan şu ligdeki en iyi sol bek , bu kadar ters çalım atabilen kim var acaba. İvan'ı solk bek diye aldık ama bi hazırlık maçında muhteşem performans sergilen genç sol bek İsmail'i oynatmak için İvan sol açığa alındı. Muhteşem ötesi performans sergiliyor bu ikisi. Solda Arda-İvan veya Arda-İsmail ikilisi muhteşem olur.

Gaziantep'de büyük takımlarda direkt oynayabilecek futbolcu epey var ,

*Tabata

*Beto

*İvan

*Deumi (topu güm güm şişiren bir stober değil )

*İsmail ( Gaziantep B.B alt yapısından yetişti Türk sol bekler içinde fark yaratacak kadar önemli bir isim )

*Bekir ( Gaziantep'de görmek istemediğim isimlerde hiç beğenmem )

Hani adamım hani muratım ceylanım:D

Tabata ya 2,5M - 3M € dışında para verilmez) bonservis

Şampiyonlar Ligine gidemezsek Tabata bize yeter.

Sorun çıkarmayacaksa bazıları gibi gelmesi fena olmaz.Yetenekli olduğu açık ama büyük takımı kaldırmak çok zor.

Alınsın,kimyası tutmazsa bekledigimizi alamazsak yedege oturturuz :) en azından yedek oturmasını bilir sorun yaratmaz

Geri
Üst Alt