Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.884
- 2.421
- 1.913
Hadi inşallah yav keşke olsaDursun yine 3 + 35 zorunlu olmasın bilmem 20 taksit olayına girmezse ciddi elbette. Ciddi olmasa bu girmez zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi inşallah yav keşke olsaDursun yine 3 + 35 zorunlu olmasın bilmem 20 taksit olayına girmezse ciddi elbette. Ciddi olmasa bu girmez zaten.
Palıstan denememiz gereken sporcu Munoz
şayet sallai yahut singo ya da ikisini de şutlarsak munoz gibi bi sporcu orda harika olur. 3 tane adam aldı palı orda da oynayabilen o açıdan salabilirler.
Heis Palace’de adını unuttum şimdi muazzam bir 6 no var. Prime De Bruyne gibi pas dağıtıyor oyun kuruyor.
Onu 50’ye falan çözebilir miydik sence
Wharton muHeis Palace’de adını unuttum şimdi muazzam bir 6 no var. Prime De Bruyne gibi pas dağıtıyor oyun kuruyor.
Onu 50’ye falan çözebilir miydik sence
Evet Wharton :/wharton ise tabi ki de hayır
Yönetim bi transfer yapacak sarrlar bile karıştı herseyi ile kaos yavbu yanlış sarr
Bu adam kanat mı santrafor mu recep usta 2 dkka skills videosu bakalım dedik santrafor oynuyordünya kupasında 4 mac 4 gol 2 asist liginde 21 gol atmış
bunuda boklamayın
Seneye 94m£ karşılığında big six yapar. İngiliz, genç ve kaliteli.Evet Wharton :/
Lemina ve Torreira'dan kurtuluyor muyuz KavheKonyak üstad?Sakin.
Daha ismi çıkmayan 6-7 topçu daha var. Dediğim gibi düşünüldüğünden fazla değişim olacak kadroda.
Cümlede doğru 1 info yok yav