Romano: "Galatasaray, Ismail Jakobs'ı toplam 10 milyon Euro'ya transfer etti"

Hep yanlış hamleler yapıyoruz sanırım.

En son ne zaman doğru profilde oyuncu aldık acaba.

Maalesef Fenerbahçe kadar bile futbolcu satamıyoruz.

Yanlış profilde oyuncular alıp içinden tutan 2 3 yıldız isimle maçlar kazandık bu son 2 yılda böyle oldu.

Şimdi ise acısını çekiyoruz. Umarım mali açıdan bir çöküşe girmeyiz. Çünkü bu bizim için sonun başlangıcı olur...

Sonunda savunma gücü yüksek, fizikli, kaliteli ve dinamik bir Sol Bek geldi. İsmail Jakobs özellikle bu sezon Monaco'da en çok parlayan oyuncuydu. Aradığımız savunmacı bek tam olarak kendisiydi. Hermoso kadar değerli bir transfer daha. Hoşgeldin Senegal Aslanı 20240830_004911.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tipik Dursun Özbek & Cenk Ergün A.Ş kendini kurtarma transferi, elendiğimiz akşam demiştim. 10-15’e tuttuklarını getirirler artık diye.

5 edecek adama 10 veririz. Sara ve Jelert’te tepki dindirme transferleriydi. İsimlerden bağımsız, bunların ödediği paralar bizi orta vadede içi boş, ucuz topçulara mahkum edecek

sadece 12 ay önce, bir sezon önce ligi kırmış, çılgın atmış icardi'yi, dünya çapındaki forvet kıtlığında, arabistan pazarına rağmen 10 m euro'ya PSG'den almıştık.

şimdi böyle bir oyuncuyu aynı paraya alıyoruz.

bir senede futbol piyasası mı değişti, yoksa başka işler mi değişti :)

ekonominin en berbat olduğu dönemde üç takımında transferlere bu kadar paralar harcaması garip. biz melo'yu 3 senede almış kulüptük. yahu ben yurtdışından 40 euroluk mal alamıyorum. resmen futbolla uyutun demiş gibi birileri.
ya üstat senin bütün postları erkan can sesinden okuyorum. ağızda daha yakılmamış uzun malboro sallanıyor konuşurken. cümle bitince yakılacak. :/

ekonominin en berbat olduğu dönemde üç takımında transferlere bu kadar paralar harcaması garip. biz melo'yu 3 senede almış kulüptük. yahu ben yurtdışından 40 euroluk mal alamıyorum. resmen futbolla uyutun demiş gibi birileri.
Ekonomi boku yemiş üstad. Maç basi 60-70k prim alınan paraya suan anca bir telefon alınıyor. Buna rağmen herkesin gömü bulmuş gibi transfer yapması dediğini destekliyor gibi.

Geri
Üst Alt