Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

3 kulvarda oynayacagimiza gore rahat 21 maci cikarir, hem 200 bin prim ile beraber 2 milyon kazanir, hem de sozlesmesi 1 yil daha uzatilir.

Resmen facia.

Bonservis kazancimiz olmadigi icin , mecburen bonservis gerekmeyecek ve uyum riski olmayanlara yoneliyoruz
İstedikten sonra bonservisi olmayan oyuncu var. Bundan bağımsız keşfedilmeyi bekleyen bir sürü oyuncu da var. Riske gelince, Donk az riskli bir oyuncu değil.

Yazıklar olsun . Burda laf ettiğim arkadaşlardan özür dilerim Muğdata küfür bile edip Messiyi isteyebilirmişiz

1 yıllık sözleşme yapıp 2 yıllık parası vermişiz komik olmuş . Neyse umarım geçen senin ikinci yarısındaki performansı gösterir .

Sezon içi yaptığı şeylerden dolayı hakkını veriyoruz ama para yok diye zırlayıp böyle şeylere yapması kabul edilemez.

Neyin hakkı yahu? Adam zaten ederinin üstünde kazanıyor, 4 ay oynamış 2 sene yatmış, üstüne de 3 yaş yaşlanmış. Hamuduyla götürmüşler bu transferde

Ben zaten olsam dusuk sozlesme ile de devam etmezdim ayri

Ama tolga-tarik basta olmak uzere sozlesmeler varken ,yabancilar kulube bonservis derdi cikarmayacaklarini bildikleri icin ucrette iyilesmeler istiyorlar

Tamam da onun ztn sozlesmesi bitmis , sg demesen de gitmis durumda

Tarik a sg , tolgaya sg diyemiyorsan adam neden daha azina oynasin ki
Şu an kendi yazdıklarını bile inkar ediyorsun. Mevzu diğer oyuncular değil, mali sıkıntılara dem vurup altı ay top oynamış adama bu denli zam yapmak. Yahu maliyet konularında burada en çok muhalefet edenlerden birisin.

anlamadım 2 sorum var
1- oynadığı maçlarda mı alacak puan başı 5000 euro oynamasa da alacak mı
2- birde 21 müsabakaya hazırlık maçları ve kupa maçları dahilmi dahilse +200 bin zaten cepte

adam 2 milyon 100 bin + puanlarla birlikte 2400-2500 rahat götürür

yuuhhhhhhhhhhh

yukarıdaki 2 soruma cevap verecek olan varmı

Tamam da onun ztn sozlesmesi bitmis , sg demesen de gitmis durumda

Tarik a sg , tolgaya sg diyemiyorsan adam neden daha azina oynasin ki

Yaw Sinan saçmalama, pazarlık masasından kalkacaksın S.git o paralara kulüp buluyorsan buyur git diyeceksin.

Asıl Tarık’a Tolga’ya nasıl diyeceksin? Adamların kapı gibi sözleşmesi var.

Bizden önceki yönetim bir mallık yapmış Tolga’lara bu parayı vermiş ama biz artık vermiyoruz işine gelirse diyeceksin eğer Tolga’yı örnek gösteriyorsa. Hatta ben başkan olacağım pazarlık yaptığım topçu bana “Ama X adam 2 milyon alıyor” dese tokatı basar, defol derim. Beğenmiyorsa gitsin Levante’de 500bin euroya oynasın.

Saçma sapan bir sözleşme 32 yaşında adam 6 ay top oynadı diye zam alıyor ücretinin düşmesi gerekirken. 2 yıl hiç faydasını görmedik adam 6 ayda kaymak gibi sözleşmeyi kapmış

Ben donk ile dusuk sozlesmeyle de devam taraftari degilim ama adam kabul etmezse alacagin en minimum yabanci , bu ucret citasini gorunce 1,85 ten az ister mi ?

Ustelik bonservis imza parasi taleplerini saymiyorum bile

Sabri boşta, onu da zam yapıp alalım.

anlamadım 2 sorum var
1- oynadığı maçlarda mı alacak puan başı 5000 euro oynamasa da alacak mı(hayır sadece forma giydiği)
2- birde 21 müsabakaya hazırlık maçları ve kupa maçları dahilmi dahilse +200 bin zaten cepte (sadece lig ve avrupa)

adam 2 milyon 100 bin + puanlarla birlikte 2400-2500 rahat götürür

yuuhhhhhhhhhhh

EDiT : cevapları buldum

Geri
Üst Alt