Ryan Donk'un Maliyeti Belli Oldu

Bursa Badji'ye 700-800 bin falan verecek, biz de gidiyoruz 32 yasindaki Donk'a 1.9m veriyoruz.

O kadar mali olaylardan dem vurup, burada bu konuda taraftara demediğini bırakmayan ve bir çok aslında haddini aşan adam gelmiş dışarıdan alacağın adam da bu kadar isterse ne yapacaksın diyor.

Yahu bu çıtayı düşürmeye bir yerden başlamadıktan sonra dışardan gelen adam tabiiki istemeye devam eder, bu kadarını da mı düşünemiyorsun.

ücreti beğenmiş

Dg30eMXXkAAb_vT.jpg

Hadi yönetimi geçtim , terim nasıl böyle bir şeye olur verir?

Gerçekten şu forumda artık gına geldi arkadaş her eleştiri sonrası şunu sattınız, bunu sattınız laflarını okumaktan.

Gidin abi şu lafları boş bir kola şişesinin içine üfleyin.

Benim anlamadığım konu şu ver 1 lira yok mu diyor s git diyeceksin burası Galatasaray sen kimsin ? Aynısı alınırken tolga vs alayı için geçerli biz bu kafada devam ettiğimiz sürece asla düzlüğe çıkamayız sanki adamlar modric rakitic ilk 11 e giremeyecek 3 adama toplam 7 küsür milyon avro para ödeyeceğiz. Selçuk Tolga Donk.

2 sene boyunca yattığı yerden milyonları cukkalayıp sözleşmesinin son senesinde yarım devre götünü kaldırıp az buçuk top oynadı diye taahhüt edilen miktara bakın. Allah belanızı versin. Dağıtın bakalım paraları. Sonra da para için taraftara, men yememek içinde UEFA'ya ağlayın.

Donk bu sözleşmeyle yedek kalmaz.

Selçuk'a 3.5
Tolga 2.3
Donk 2.5

Maç başılarla bu civarlara geliyor aldıkları paralar ve 3ünden tek topçu zor çıkar.

Arkadaşlar hoca bu paralara tamam yenilemeyin dese donkla devam edilmezdi. Demek ki hocada çok istiyor ki böyle bi paraya göz yummuş. Ne diyelim. İnşallah kaldığı yerden devam eder performansı

Ali Koc'a helal olsun, adamin vizyonu resmen daglar kadar fark var. Ben resmen Mustafa Cengizden biraz vizyon beklerdim ama oda yapamiyacak belli.

Şimdi yapılması gereken Tolga kazması yollanmalı ve selçuk kalmak istiyorsa 1.5 m euroya imza atmalı aksi halde o da yollanmalı. Bana kalsa ikisi direk çöpe atılmalı

Donk belhand fernando uclusuyle devam edecez anlasilan.

Ulan Uefa men etseydi keşke yaw. Hamza döneminden hallice 1 şl performansı gosterecez gibi

Ali Koc'a helal olsun, adamin vizyonu resmen daglar kadar fark var. Ben resmen Mustafa Cengizden biraz vizyon beklerdim ama oda yapamiyacak belli.
Gına gelen bir kelimede şu vizyon kelimesi. Senin için demiyorum renktaş. Vizyon dediğin ortaya konulan bir hedef benim anlayışımda.

Bunu illaki tonla para harcayarak yapmak zorunda değilsin. Doğru bir yapılanma ile gayet makul bir bütçe ile yapıla bilir.

Geri
Üst Alt