Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 23.390
- 11.687
- 1.723
Adam gibi izleme ekibin olsa ertesi gün dolar. Boeyi 15e almadık 1e aldık demekki bulunca doluyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli bayern seviyesinde adam nereden bulacaz yav nasıl ertesi gun doluyor hemen dunya A+ oyuncu kaynamıyor.Adam gibi izleme ekibin olsa ertesi gün dolar. Boeyi 15e almadık 1e aldık demekki bulunca doluyormuş
Fransa Portekiz ve güney Amerika’da oyuncu kaynıyor. Arayan buluyorSürekli bayern seviyesinde adam nereden bulacaz yav nasıl ertesi gun doluyor hemen dunya A+ plus oyuncu kaynamıyor.
Psg arsenal ve manu twitterda dönen diğer takımlar.
Doğruysa gerisi Erden Timur'da.
Boey'de yok diye biliyorum. %15 rennes payı var yalnız.yav ben anlamıyorum.
Serbest kalma maddesi yok mu ?
Varsa zaten 30'dan aşağı değil mi ?
Kaynıyor da niye adları yok acaba ? Bayern seviyesindeler ise oradan birini niye almıyor da boeyi istiyor yada bayern.Fransa Portekiz ve güney Amerika’da oyuncu kaynıyor. Arayan buluyor
Boey'de serbest kalma yok yeni sözleşmede olacak denmişti ama yeni sözleşmede anlaşılamadı henüz. Nelsson'da var 25 milyon.yav ben anlamıyorum.
Serbest kalma maddesi yok mu ?
Varsa zaten 30'dan aşağı değil mi ?
bi dakika cidden yok mu ??? ben 25 M var diye biliyordum.Boey'de yok diye biliyorum. %15 rennes payı var yalnız.
aaaa ben nelsson 15 diye kalmış kafamda niyeyse boeyde 25 var diye hatırlıyorum.Boey'de serbest kalma yok yeni sözleşmede olacak denmişti ama yeni sözleşmede anlaşılamadı henüz. Nelsson'da var 25 milyon.
Renktas bayern o islere pek girmez. Gider hazir, kendini ispatlamis garanti oyuncu alir.Kaynıyor da niye adları yok acaba ? Bayern seviyesindeler ise oradan birini niye almıyor da boeyi istiyor yada bayern.
Bayern gibi takımlar çok nadir henüz kendini kanıtlamamış oyuncu alırlar.Kaynıyor da niye adları yok acaba ? Bayern seviyesindeler ise oradan birini niye almıyor da boeyi istiyor yada bayern.
Yok Kasım ayında yeni sözleme görüşmelerinde olacak denmişti ama bu yeni menajerlik şirketi işi yokuşa sürdü uzatılamadı sözleşmesi o yüzden zaten değerini veren varsa 20 üzeridir bu şimdi satmalıyız çünkü yazın 1 yıl sözleşmesi kalmış birine 10-12'den fazla veren olmaz.bi dakika cidden yok mu ??? ben 25 M var diye biliyordum.
o zaman kızıştırın birbirlerine ya
Bende yok diyorum zaten rtaş.Bayern gibi takımlar çok nadir henüz kendini kanıtlamamış oyuncu alırlar.
Sacha fazlasıyla 2 yıldan beri neredeyse 0 hata ile efsane oynuyor. Hemde Şampiyonlar liginde kendisini fazlasıyla kanıtladı. Yaş desen henüz 23.
Bu çocuk manyak yerlere gelecektir umarım.