Sacha Boey, Bayern Münih ile Anlaştı

Psg arsenal ve manu twitterda dönen diğer takımlar.

Doğruysa gerisi Erden Timur'da.

şunların içinden Arsenal isterim. bizim için en karlı meblağ ordan gelir. bence...

sevdiğim topçu olmasından dolayı Bayern başarı açısından daha doğru

Boey'de serbest kalma yok yeni sözleşmede olacak denmişti ama yeni sözleşmede anlaşılamadı henüz. Nelsson'da var 25 milyon.
aaaa ben nelsson 15 diye kalmış kafamda niyeyse boeyde 25 var diye hatırlıyorum.

oy çok değişti işler.

Kaynıyor da niye adları yok acaba ? Bayern seviyesindeler ise oradan birini niye almıyor da boeyi istiyor yada bayern.
Renktas bayern o islere pek girmez. Gider hazir, kendini ispatlamis garanti oyuncu alir.
Kendileri de zaten iki kere canli izlemis oldu.

Kaynıyor da niye adları yok acaba ? Bayern seviyesindeler ise oradan birini niye almıyor da boeyi istiyor yada bayern.
Bayern gibi takımlar çok nadir henüz kendini kanıtlamamış oyuncu alırlar.
Sacha fazlasıyla 2 yıldan beri neredeyse 0 hata ile efsane oynuyor. Hemde Şampiyonlar liginde kendisini fazlasıyla kanıtladı. Yaş desen henüz 23.
Bu çocuk manyak yerlere gelecektir umarım.

bi dakika cidden yok mu ??? ben 25 M var diye biliyordum.

o zaman kızıştırın birbirlerine ya
Yok Kasım ayında yeni sözleme görüşmelerinde olacak denmişti ama bu yeni menajerlik şirketi işi yokuşa sürdü uzatılamadı sözleşmesi o yüzden zaten değerini veren varsa 20 üzeridir bu şimdi satmalıyız çünkü yazın 1 yıl sözleşmesi kalmış birine 10-12'den fazla veren olmaz.

Bayern gibi takımlar çok nadir henüz kendini kanıtlamamış oyuncu alırlar.
Sacha fazlasıyla 2 yıldan beri neredeyse 0 hata ile efsane oynuyor. Hemde Şampiyonlar liginde kendisini fazlasıyla kanıtladı. Yaş desen henüz 23.
Bu çocuk manyak yerlere gelecektir umarım.
Bende yok diyorum zaten rtaş.

Geri
Üst Alt