Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.577
- 6.723
- 2.323
Diyelim ki aldı hiç bir cacık olmaz yandaşlık yapamazlar. Karşısında en çok taraftarı ve paket alan taraftar topluluğu var adamlar para yatırıyor bu işe fanatiklik yapamazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim aptallar paket alirsa yapar. Alir almaz alayi ayni anda iptal etmeli.Diyelim ki aldı hiç bir cacık olmaz yandaşlık yapamazlar. Karşısında en çok taraftarı ve paket alan taraftar topluluğu var adamlar para yatırıyor bu işe fanatiklik yapamazlar.
Diyelim ki aldı hiç bir cacık olmaz yandaşlık yapamazlar. Karşısında en çok taraftarı ve paket alan taraftar topluluğu var adamlar para yatırıyor bu işe fanatiklik yapamazlar.
Öyle bi yaparlar ki.Bu arada Sadettin Saran’dan bağımsız olarak gerçekten başarılı ve çok yönlü platform oldu SSport. PL, Nba ve F1 için almıştım. İçerikleri, görüntü kalitesi ve yayınları tatmin edici.
Ben de almaları durumunda fanatiklik yapabileceklerini çok zannetmiyorum.
Yine sampiyon olamaz xfAli Koc editorle fm oynuyor resmen, bir sonraki hamlesi gs baskanligina acun ilicali, teknik direktorluge de ridvan dilmen'i atamak olur.