Sadettin Saran: "Süper Lig için yapılacak yeni yayın ihalesinde son derece iddialıyız"

Diyelim ki aldı hiç bir cacık olmaz yandaşlık yapamazlar. Karşısında en çok taraftarı ve paket alan taraftar topluluğu var adamlar para yatırıyor bu işe fanatiklik yapamazlar.

Diyelim ki aldı hiç bir cacık olmaz yandaşlık yapamazlar. Karşısında en çok taraftarı ve paket alan taraftar topluluğu var adamlar para yatırıyor bu işe fanatiklik yapamazlar.
Bizim aptallar paket alirsa yapar. Alir almaz alayi ayni anda iptal etmeli.
Nasil tv8 + exxen boykotu ilerliyorsa bu da olmali

Barış Ertül gibi radyospor spikerlerini program yaparken görürsen fanatizm nedir onu da görürsün. İllet bir Fenerbahçeli o adam.

Paranın döndüğü yerde kimse fanatiklik yapamaz ki o ihale paralarını karşılayabilecek çapta olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada Sadettin Saran’dan bağımsız olarak gerçekten başarılı ve çok yönlü platform oldu SSport. PL, Nba ve F1 için almıştım. İçerikleri, görüntü kalitesi ve yayınları tatmin edici.

Ben de almaları durumunda fanatiklik yapabileceklerini çok zannetmiyorum.

Bu da her ihalede aynı hikayeyi anlatıyor. Yine 3 ün 1 ini alır.

Bu arada Sadettin Saran’dan bağımsız olarak gerçekten başarılı ve çok yönlü platform oldu SSport. PL, Nba ve F1 için almıştım. İçerikleri, görüntü kalitesi ve yayınları tatmin edici.

Ben de almaları durumunda fanatiklik yapabileceklerini çok zannetmiyorum.
Öyle bi yaparlar ki.

Ali Koc editorle fm oynuyor resmen, bir sonraki hamlesi gs baskanligina acun ilicali, teknik direktorluge de ridvan dilmen'i atamak olur.

TRT premium kanallari acip ordan mac veremez mi? Ona göre üyelik yapilir ve para devlet de kalir...

fenerliler zenginlerin desteği için her şeyi yapar. Bizdeki kafatasçı liseciler zenginleri kulüpten küstürür kaçırır. Ünal Aysal ve Dursun Özbek için verilen yetkilere bakın anlayın.

Umarım alamaz bari yayıncı kuruluş Fener'li olmasın.

Sakin olun yav tff başkanı azılı bjkli veya fbli olduğu zaman bile hepsini üst üste koyup en fazla biz şampiyon olduk. Acur'un yayınladığı ligi fenerliler dışında kimse almaz umarım

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt