Adami farkli kilan tek özelligi saclari.

Üstat biz aynı durumda Donk'a 2.5, keza benzerinde Akbaba'ya 4 verdik yav. Yine yolarlardı bizi.
Sadık in durumu biraz değişikti üstad geçen yaz sadık büyük transfer yapacaktı zaten bonservissiz gidecekti bjk ye gidecekti büyük ihtimalle de yazın ama sadık yönetimi kırmadı şimdide yönetim sadık i kırmadı. Yani bizde alabilirdik burayada yazıyorum keşke biz alsaydık çünki şunu biliyorum yerli yada yabancı sadık tan iyisini alamıyacağımızı görüyorum.

fbliymis
ama altyapimizda oynamis
hain herif

Sadık in durumu biraz değişikti üstad geçen yaz sadık büyük transfer yapacaktı zaten bonservissiz gidecekti bjk ye gidecekti büyük ihtimalle de yazın ama sadık yönetimi kırmadı şimdide yönetim sadık i kırmadı. Yani bizde alabilirdik burayada yazıyorum keşke biz alsaydık çünki şunu biliyorum yerli yada yabancı sadık tan iyisini alamıyacağımızı görüyorum.

Kucukluk resimleri cikmis fb liymis ama

Kucukluk resimleri cikmis fb liymis ama
Fb li olsun üstad bizim veletlerin cimbomlu olduğu ne garanti arda cimbomluda ne oluyor karakterli olsun yeter ben sadık i tanımıyorum ama bizim burda oturuyor bildiğimiz bir isim yıllardır karakterli olsun yeter kendiside karakterlidir. Eğer biz isteseydik fb liyim fb ye gitmek istiyorum deseydi eyvallah derdim hatta emre akbaba örneğinde ki gibi fb ye gitmek istiyorum diyelebilirdi ama parmağımızı bile kıpırtidatmadık.

bizim altyapıdan hiç gsli yetişmiyormu yav

Serdar Aziz’in yedeği olacaktır

Çöp oğlu çöp.

Ersun Yanal kümede kalmak için 3’lü savunma oynayacak belli.

Serdar Aziz'i göndermemek lazım , yerli alternatifi yok bu kazma vardı kağıt üzerinde çok iyi olmamasına rağmen oda karakterini belli etti. Gökay beklentileri karşılar mı emin değilim sadece güç denemesi yapacağım diye hem takıma güç kaybettirip hemde rakiplerimizin güçlenmesini sağlamak aptallık olur. Ozan ve Serdar'ın kıymetini bilelim.

Geri
Üst Alt