- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.471
- 5.093
Öpüşken sanatçı demekki
ne alaka yav sanatci bekir irtegun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öpüşken sanatçı demekki
ne alaka yav sanatci bekir irtegun
Öpüşken sanatçı demekki
Zenci bir arkadaş var onu çağırcam sana özel.Istanbula geldigimde boyle bir karsilis bekliyroum acikcasi havalimaninda
Bizde irkcilik gibi bisey yok kardas, zenci bir arkadasin varsa buyursun gelsin tabiZenci bir arkadaş var onu çağırcam sana özel.
Sadık in durumu biraz değişikti üstad geçen yaz sadık büyük transfer yapacaktı zaten bonservissiz gidecekti bjk ye gidecekti büyük ihtimalle de yazın ama sadık yönetimi kırmadı şimdide yönetim sadık i kırmadı. Yani bizde alabilirdik burayada yazıyorum keşke biz alsaydık çünki şunu biliyorum yerli yada yabancı sadık tan iyisini alamıyacağımızı görüyorum.Üstat biz aynı durumda Donk'a 2.5, keza benzerinde Akbaba'ya 4 verdik yav. Yine yolarlardı bizi.
Sadık in durumu biraz değişikti üstad geçen yaz sadık büyük transfer yapacaktı zaten bonservissiz gidecekti bjk ye gidecekti büyük ihtimalle de yazın ama sadık yönetimi kırmadı şimdide yönetim sadık i kırmadı. Yani bizde alabilirdik burayada yazıyorum keşke biz alsaydık çünki şunu biliyorum yerli yada yabancı sadık tan iyisini alamıyacağımızı görüyorum.
içimizde çok hain beslediğimizfbliymis
ama altyapimizda oynamis
hain herif
Fb li olsun üstad bizim veletlerin cimbomlu olduğu ne garanti arda cimbomluda ne oluyor karakterli olsun yeter ben sadık i tanımıyorum ama bizim burda oturuyor bildiğimiz bir isim yıllardır karakterli olsun yeter kendiside karakterlidir. Eğer biz isteseydik fb liyim fb ye gitmek istiyorum deseydi eyvallah derdim hatta emre akbaba örneğinde ki gibi fb ye gitmek istiyorum diyelebilirdi ama parmağımızı bile kıpırtidatmadık.Kucukluk resimleri cikmis fb liymis ama
750 bin euro ve Yiğit bence 1 m euroya tekabül ediyor.
Barış'ı adamdan saymıyorum 3 ay kiralamışlar altı üstü.
bizim altyapıdan hiç gsli yetişmiyormu yav
ADAMbizim altyapıdan hiç gsli yetişmiyormu yav
Çöp oğlu çöp.