Sağlık Raporu | Mauro Icardi

sallai forvete hadi koçum . milli takımdaki gibi öndeki 2liden birini de çok rahat oynayabilir.

Geçmiş olsun çok kötü oldu bu. Sakatlığının uzun sürmesi bir yana zaten fizik olarak geriye gidiyordu sakatlıktan dönünce toparlayabilecek mi ne kadar verimli olacabilecek büyük soru işareti. Çok yazık oldu

Yıkıldım.. Osimhen falan hikaye PP'me bakın nasıl bir fanıyım tahmin edersiniz. Bence İcardi ile günlerin sonuna geldik futbola iyi bir dönüş yapabileceğini düşünmüyorum. Her şey için teşekkürler Mauro.. Allah kahretsin böyle işi

yok abi yok
herif normal kücük sakatlıklarda bile yarım sezon kendine gelemiyor zaten. özel hayatı/saha dışı mental leş, kendine bakmadığı için maalesef

6-7 ay oynayamayacağı bir sakatlık = jübile

kesinlikle dönemez futbola. imkanı yok yani.
geçmiş olsun ne diyelim.

Icardi aslan gibi döner o sorun değil.biz bu 3-5-2 çift forvette daha ne kadar şehit vereceğiz onu söyleyin siz

31 yaşında adam döner ya,sizin bu her sakatlıkta saçmalamanız bitmiyor.adam zaten cezasahasi içi golcüsü.once şunu bi anlayın,topu getirirse atiyo

Foruma yazmayacaktım da rastgele icardi konusuna bakayım dedim.
Afedersiniz bazılarınız bu kadar dallama olmayı nasıl başarabiliyor bunun açıklamasını yapsın. Yok uçabilir, yok git aileni düzelt gez. Yok inanmadım, sahada adamın dizi dönmüş mal mal konuşup insanları çilecek çıkarmaya çabalıyorsunuz.
Kına yakın şimdi.
Osimheni 3 kişi kucağa alıp ulan bu adama ne oldu geçen hafta nasıl oynuyordu diye ağlarsınız 2 gün sonra. Ne futboldan anlarsınız ne taktik teknik. Futbolla ilgili tüm yaşam sebebiniz ve hikayeniz şoparca eleştirmek üzerine kurulmuş.
Bir boktan mutlu olamıyorsunuz çünkü öyle bir gayeniz de yok.
Ulan bok attığınız adam son 3 haftadaki tüm gollerin yaratıcısıydı.
Ağlayın kardeşim şimdi, güzel ola hiç bir şeyi haketmiyorsunuz.

Gidin beyninizdeki irini kendi hayatınızda akıtın kardeşim. Yeter lan.

Fiziksel üstünlüğü ile oynayan yada hızı ile fark yaratan bir oyuncu olmadığından bu sakatlıktan sonra iyi dönemez yorumları ezbere yorumlar gibi geliyor bana. Sezonu kapatması çok kötü oldu, kendisinin oyun aklı ve zakasını arayacağız bir çok maçta.

gecmıs olsun bizim adımıza cok cok kötü oldu elbet form tutacaktı

bu sakatlık tamamen hocaya yazar,bile isteye sonunu getirdi adamın

Geçmiş olsun, valla çok üzücü.. İte köpeğe gün doğdu..

Yahu sadece sezonu kapasak iyi.. Bu fizik yapısı ile bir daha dikiş tutar mı bilinmez..

Acil şifalar kral..

Sakatligina sevinen ahrazsaraylilar kına yakabilir osimhen'de sakatlığa meyilli işin sonunda batsuayi'ye kalabiliriz sezon içinde.

Bir mucize olmaz ise( yani insan ustu bir gayret gostermez ise) kariyeri bitirir bu sakatlik artik 32 yasina yaklastigini dusunursek. Uzuntum bu sakatligin, hayatinin oldukca sikintili bir donemine denk gelmis olmasi. Nisan, mayis donebilir o da ancak ciddi bir efor ve prfesyonellik gosterirse ki bunu kariyerinde gostermedi. Devre arasinda santrafor alinmali.

hoca al işte ya osimhenı tutup ıcardiyi çıkaracaktın ya bariz hataydı işte,al icardi kapadı sezonu ameliyat diyor en erken 6 ay...

Foruma yazmayacaktım da rastgele icardi konusuna bakayım dedim.
Afedersiniz bazılarınız bu kadar dallama olmayı nasıl başarabiliyor bunun açıklamasını yapsın. Yok uçabilir, yok git aileni düzelt gez. Yok inanmadım, sahada adamın dizi dönmüş mal mal konuşup insanları çilecek çıkarmaya çabalıyorsunuz.
Kına yakın şimdi.
Osimheni 3 kişi kucağa alıp ulan bu adama ne oldu geçen hafta nasıl oynuyordu diye ağlarsınız 2 gün sonra. Ne futboldan anlarsınız ne taktik teknik. Futbolla ilgili tüm yaşam sebebiniz ve hikayeniz şoparca eleştirmek üzerine kurulmuş.
Bir boktan mutlu olamıyorsunuz çünkü öyle bir gayeniz de yok.
Ulan bok attığınız adam son 3 haftadaki tüm gollerin yaratıcısıydı.
Ağlayın kardeşim şimdi, güzel ola hiç bir şeyi haketmiyorsunuz.

Gidin beyninizdeki irini kendi hayatınızda akıtın kardeşim. Yeter lan.
Harbiden ya icardi sahada ne yapıyo,gözlem yok.icardi ve osimhen varlığı ile zaten direkt etki ediyor rakibe

15 ayı bile bulabilirmiş kombine hasar .

bırak devreyi sezonu , bence kariyeri bitti adamın .

30 küsür yaşında geri dönmesi çok çok zor

Geri
Üst Alt