Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 13.246
- 6.866
- 2.323
sallai forvete hadi koçum . milli takımdaki gibi öndeki 2liden birini de çok rahat oynayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lü oynamayız daha kolay kolayIcardi aslan gibi döner o sorun değil.biz bu 3-5-2 çift forvette daha ne kadar şehit vereceğiz onu söyleyin siz
Oynayak isterse bro,oynanır ama çift forvetle olmaz3lü oynamayız daha kolay kolay
Harbiden ya icardi sahada ne yapıyo,gözlem yok.icardi ve osimhen varlığı ile zaten direkt etki ediyor rakibeForuma yazmayacaktım da rastgele icardi konusuna bakayım dedim.
Afedersiniz bazılarınız bu kadar dallama olmayı nasıl başarabiliyor bunun açıklamasını yapsın. Yok uçabilir, yok git aileni düzelt gez. Yok inanmadım, sahada adamın dizi dönmüş mal mal konuşup insanları çilecek çıkarmaya çabalıyorsunuz.
Kına yakın şimdi.
Osimheni 3 kişi kucağa alıp ulan bu adama ne oldu geçen hafta nasıl oynuyordu diye ağlarsınız 2 gün sonra. Ne futboldan anlarsınız ne taktik teknik. Futbolla ilgili tüm yaşam sebebiniz ve hikayeniz şoparca eleştirmek üzerine kurulmuş.
Bir boktan mutlu olamıyorsunuz çünkü öyle bir gayeniz de yok.
Ulan bok attığınız adam son 3 haftadaki tüm gollerin yaratıcısıydı.
Ağlayın kardeşim şimdi, güzel ola hiç bir şeyi haketmiyorsunuz.
Gidin beyninizdeki irini kendi hayatınızda akıtın kardeşim. Yeter lan.