Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 2.863
- 2.472
- 1.643
Osayi ve osterwolde bunlar için çok önemli adamlar..Takımdaki atletizmi yükselten adamlar..İkisine birden ağır ceza gelirse topu tutarlar...Bu nedenle gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların hepsi ceza sebebi "haddini bildirdik" demek ne demek sen polis misin görevli misin hayırdır ?.
Burda asıl örnek jehezkel olmalı.Adam kendi ülkesinde yapılan saldırıyı gösterdi diye -ki konser basıp milleti taradilar tamamen bunun tarihini gösterdi adam- adamı gittiler aldılar sinir disi ettiler , bizle alakasi olmayan bir durumdan dolayi ki misal biz bir örgütle savaşta olsak ve bizim oyuncu atıyorum Macaristanta herhangi bir saldırı tarihini gösterse vay aslan kaplan diyecek adamlar adamı ülkeden yolladı, şimdi bakalım kendi vatandaşını döven adamlara ne yapacaklar merak ediyorum.Futbolda siyaset olmamalı ama işte bunlar hep siyaset katiyorlar futbola , bakalım adaletlerini göreceğizŞimdi halile tekme attılar diye herifleri tutukladılar test kelepçe aldılar ya. Osterwolde denen katıksızı da aynı şekilde alacaklar mı.
Bakan çıkıp bunun açıklamasını yapsın. Yok ahaya inmişler falan geçecek o ayrı dava bu ayrı dava. Yerdeki adama kasten öldürmeye teşebbüs edecek şekilde kafa bölgesine tekme atan adam yarın sabah gözaltına alınacak mı?
13 sene önce bitmişti zatentürk futbolu bitmiş
Harbi adam bi de yumruk yemiş yavbi tek livakovice üzüldüm
Evet golden sonraydı galiba tam hatırlamıyorum ama tribüne hareket çekmişti![]()
bu osurukwalde'nin hareketinden sonra ortaligin karistigi söyleniyor. yaptigi harekete bak. tam bir pislik.
Sadece futbol mu?türk futbolu bitmiş