- 23 Aralık 2008
- 64.989
- 62.834
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil mayislar bizimse4 temmuz fenerbahçe doping skandalı olarak tarihte ki yerini alması gereken başlık
dediOlum troll yapmayın. Bunu demiş olamaz
Fenere boydan değil enlemesine girmiş adamOlum troll yapmayın. Bunu demiş olamaz
Çok keyifliyim. En son, 2011 3 temmuz sabah 5.45te bu kadar keyifliydim
ya palavra ya muz icin megavizyonla aciklama yapan adamlar bunlarfbye yakın gazeteci senaryo uydurmuş
Fenerbahçe kulübü birazdan resmi açıklama yapacak. Ben öğrendiğim detayı yazayım. Bağırsak sorunu yaşayan Maximin, evde rahatsızlanınca kulübün sponsor hastanesinden ambulans çağırıyor. Ambulansl gelen doktor oyuncuya serum veriyor. İçinde dekort isimli ilaç var ve bu da WADA tarafından müsabakada kullanıldığı takdirde doping sayılan bir madde içeriyor. Ardından Maximin hastaneye gittiğini kulüp doktoruna haber veriyor. Müdahil olan kulüp doktoru serumun kesilmesini söylüyor.
@Melih Peker
Recebim her masada varsın gemilerde talim varımaksam sosyete ile toplandıgımız konken kulubu
Onun keyfi başkaydı be. Hala aklımdaÇok keyifliyim. En son, 2011 3 temmuz sabah 5.45te bu kadar keyifliydim