- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
Sekiztasli diye biliyordum ses etmedim ama fbli ise bundan sonra bizde ona gore muamele ederizadem iyi bir fblidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sekiztasli diye biliyordum ses etmedim ama fbli ise bundan sonra bizde ona gore muamele ederizadem iyi bir fblidir
Kendisinin takım tutmadığını belirtmek isterim."Ben basit bir iyi futbol dilencisiyim. Elimde klavyem, forumun dört bir yanını geziyor ve konularda yalvarıyorum: Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!"Adem Çakar
Ne dedi osman hakan ?
Ne dedi osman hakan ?
Sagolasin agam"zor maç olacağını biliyorduk ama Galatasaray arması herzaman kazanır" demiş hacım.
Kendisinin takım tutmadığını belirtmek isterim.
Aktif oldugum kücük, ama sicak alman forumunda, tuttugum gercek takim yazmaktadir...
Transfermarkt - Galatasaray Gerüchte|Spekulationen - Seite 9 - Galatasaray - Doksana.Net
screenshot almak isteyen, alabilir.
Bu saatte en son yapacağım şey bir Alman forumunda Almancı stalklamak olacaktır. :moody:
Almanci yaziyor hala bilmiyoz kufur mu ediyonuz yoksa kulubumuze alman forumlarindaOzaman tuttugum takimi bilemeyeceksin...
Almanci yaziyor hala bilmiyoz kufur mu ediyonuz yoksa kulubumuze alman forumlarinda
yalnız hocam neden o forumda adınız ahmet acaba
Affettik mi renktaş Küçük Hakan'ı?