Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Osimheni alabiliriz bence insan sevildigi yerde kalir ozelliklerle erkekler.
Onlari gercekten sever ve ilgi gösterirsen balik etli ve orta güzellikte kisa boylu biri olsan seninle birlikte olmaya devam eder.

Barcelona'ya gidecegini dusunuyorum. Son roportajinda Cactus Jack marka t-shirt giyiyordu (Travis Scott'un markasi). Travis Scott da Barcelona'ya sponsor. Barca da Lewandowski'yle uzatmak istemeyecektir, adam oynayamiyor orda.

Osimheni alabiliriz bence insan sevildigi yerde kalir ozelliklerle erkekler.
Onlari gercekten sever ve ilgi gösterirsen balik etli ve orta güzellikte kisa boylu biri olsan seninle birlikte olmaya devam eder.
GS deyince zihninde balik etli ve orta güzellikte kisa boylu hatunlar mı canlanıyor olm?

Bana abartı diyenler oluyorda osimhen profil olarak hallanddanda mbappeden de daha iyi forvet bence koy madride mbappe yi yedek bıraktırır Ronaldo’dan sonra ilk defa bu kadar komple bir herif gördüm ronaldonun forvete evrildiği hali gibi herif
Mbappe forvet değil zaten, Haalandın da ayağı ciddi kötü bence toplu oyunda. Oside biraz bitiricilik sorunu var ama onuda maçlarda aşırı efor vermesine bağlıyorum.

Osimhen'in sözlerine bakarsak yavaş yavaş kıvama gelmiş

Nobet konusunda pazarlik yapilmasi gerekiyor diye mesaj atanlar goruyorum ama bu habere gore pazarlik yapmisik bile.

Geri
Üst Alt