Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Helal olsun Beşiktaş.Yen şu CSKA'yı Türkiye takımları tarihte ilk defa(sanırım) 2.devreye 3 tane Avrupa'da devam eden takımla girsin.

Keşke yenmesi yetse. Ama yenmesi yetmiyor, bir de Wolfsburg'un Manchester'dan puan alması lazım.

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

arkadaşlar şimdi forumdaki yorumları okudum teşekkür ediyorum kesinlikle sizlere.öncelikle ülke adına duyarlısınız ve bazı ezik takım taraftarları gibi ağlayıp zırlamıyosunuz.saolun arkadaşlar.adamlarda g.neville,vidic,brown,anderson,obertan,park,macheda,evra,carrick,owen oynadı daha ne olsun.bu takım U19 takımı mı şimdi :)

Tebrik ederiz şahsen içimi bir mutluluk kapladı bu akşam. Kafam rahat yatıcam bu galibiyet sayesinde. :)

arkadaşlar şimdi forumdaki yorumları okudum teşekkür ediyorum kesinlikle sizlere.öncelikle ülke adına duyarlısınız ve bazı ezik takım taraftarları gibi ağlayıp zırlamıyosunuz.saolun arkadaşlar.adamlarda g.neville,vidic,brown,anderson,obertan,park,macheda,evra,carrick,owen oynadı daha ne olsun.bu takım U19 takımı mı şimdi :)

eyvallah tabiki U19 değil ama as kadroda değil ama sonuçta ManU yani farketmez siz ManU yu yendiniz tebrik ediyorum..

Zaten çeyrek finale kadar aynı ülke takımları karşılaşamıyor. Çeyrek finalde Beşiktaş gelirse çok zevkli olur. Yenme keyfinden bahsetmiyorum, sonuç ne olur bilinmez ama Türk futbolu adına keyifli bir eşleşme olur :) Ancak, Fenerbahçe ile eşleşsek Türk futbolu adına olumlu şeyler olacağını sanmam mesela. Ortamı germek için herşeyi yaparlar yine.

Utku abi bizim Leverkusen'e elendiğimiz zaman bir sonraki turda Hamburg'la eşleşmişlerdi.(çeyrek finalden bir önceki tur)Yani yeni kuralarda rakibimiz belli olacak.Ayrıca diğer turdaki rakibimizde belli olacak.Bu Beşiktaş'ta olabilir.

ingiliz kanalindan baktim

mactan önce spiker pis pis gülüyordu kücümsüyordu bizi daha dogrusu besiktasi liverpoolda 8 yedi diye

bu galibiyet o adama girsin!!!

Zaten çeyrek finale kadar aynı ülke takımları karşılaşamıyor. Çeyrek finalde Beşiktaş gelirse çok zevkli olur. Yenme keyfinden bahsetmiyorum, sonuç ne olur bilinmez ama Türk futbolu adına keyifli bir eşleşme olur :) Ancak, Fenerbahçe ile eşleşsek Türk futbolu adına olumlu şeyler olacağını sanmam mesela. Ortamı germek için herşeyi yaparlar yine.

:evilsmile::evilsmile: Euroleague iptal olur bi daha da yapmazlar fener gelse :asd:

Beşiktaş ne zaman İngiltere'de bir maç oynasa tarihe geçiyor olumlu yada olumsuz;

Leeds United 6-0

Chelsea 0-2

Liverpool 8-0

M.United 0-1

Bir nevi liver faciasına cevap oldu, artık ne Türklerle ne Bjk ile alay edemezler alay konusu manu olur :D ki liverın da hali ortada :)

Rustu o son iki kurtarisi yaparak kendisine laf atanlara guzel cevap verdi. Ayrica maci Setanta'dan anlatan Manchester yalakasi spiker bozuntularina bir lafim olacak;

Kapak boyle yapilir.

Helal olsun Besiktas!

tbrkler kardesim

yüzümüzü güldürdünüz yine haftasonundan sonra :D

Beşiktaş ne zaman İngiltere'de bir maç oynasa tarihe geçiyor olumlu yada olumsuz;

Leeds United 6-0

Chelsea 0-2

Liverpool 8-0

M.United 0-1

İlginç bir detay :)

Keşke yenmesi yetse. Ama yenmesi yetmiyor, bir de Wolfsburg'un Manchester'dan puan alması lazım.

Onlarada yedeklerle çıkacaklar usta.Wolfsburg'unda zaten mutlak kazanması lazım.1 puan çıkarırlar.

Maçın basında fark yesinler istiyordum ama GURURLANMADIM desem yalan olur.Tebrikler...

Hafta sonu Sivasada burdan sevgilerimi iletiyor ve başarılar diliyorum:)

Utku abi bizim Leverkusen'e elendiğimiz zaman bir sonraki turda Hamburg'la eşleşmişlerdi.(çeyrek finalden bir önceki tur)Yani yeni kuralarda rakibimiz belli olacak.Ayrıca diğer turdaki rakibimizde belli olacak.Bu Beşiktaş'ta olabilir.

Evet, haklısın. Çeyrek finalden bir önceki turdada aynı ülke takımları eşleşebiliyormuş. Ancak Gruplardan sonraki ilk turda eşleşemiyorlar.

Onu bunu bırakında bizim dalga geçip yendiğimiz BORDO üstelik Skibbe gibi takımı yatıran bir hoca varken. Adamlar 13 puan la Liderliği garantiledir. JUve ve B. Münih'i eze eze yendiler. ilginç

Fener o zaman yapamaz o pislikleri.Düşünsene UEFA Formalı bir hakemin kafasının yarıldığını.Fener Avrupa Kupaları'ndan bile men edilebilir.Ama 3 büyüklerden 2 si UEFA'da eşleşirse birtek farklılık olur,UEFA'da küfür cezası olmadığı için ana avrat sayarlar birbirlerine.

Beşiktaş cska yı yendiği takdirde ve Manu wolfsburg u yendiği takdirde 3 ününde puanları eşit oluyo.Ve bildiğim kadarıyla 3 lü averajda beşiktaş sonuncu olur:(

Alex fergusonu hiç sevmem zaten çok iyi oldu bu.Liverpoollularda artık dalga geçebilirler manuyla :D

Bir nevi liver faciasına cevap oldu, artık ne Türklerle ne Bjk ile alay edemezler alay konusu manu olur :D ki liverın da hali ortada :)

1-0 8-0'a cevap olmaz ki:allaalla6vr: tarih hala yazıcak 8'i

Geri
Üst Alt