- 1 Haziran 2015
- 24.827
- 17.518
- 1.998
2. ön elemede eleniriz
avrupa ligi ön elemesinde eleniriz
konferans ligi playoffunda yine eleniriz
avrupa ligi ön elemesinde eleniriz
konferans ligi playoffunda yine eleniriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav United kazansa nolacaktı ki, takımda şu an tek bir tane orta saha oyuncusu var hatırlatmak isterim.
CL'ye kalabileceğimize dair hiç bir ümidim yoktu zaten de ama AL katılımı bile büyük tehlikede bence.
Chelsea kupayi alirsa Bejeke de eleme oynamiyormu?
Chelsea kupayi alsa Bejeke eleme oynayip elense
Biz birsekilde CL grublarina kalsak bütün parayi bizmi aliyoruz? Varmi böyle bir ihtimal
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok o sadece Chelsea ligde ilk 4 disinda kalinca oluyordu. Onlar on eleme oynamayacak cunku Chelsea ligde zaten CL biletini kapti.Chelsea kupayi alirsa Bejeke de eleme oynamiyormu?
Chelsea kupayi alsa Bejeke eleme oynayip elense
Biz birsekilde CL grublarina kalsak bütün parayi bizmi aliyoruz? Varmi böyle bir ihtimal
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel o sira tatilde olur buyuk ihtimal. Diagne ile cikariz.İlk ön eleme maçına şu kadro ile çıkarız ;
Muslera
Yedlin Alpaslan Marcao Ömer
Aytaç Taylan
Kerem Akbaba Arda
Babel
@Uğur İzplayof işi ne aynı takımlarla bi daha eşleşip 1 tur daha mı
bizle beraber turlayan 3 zırtonun biriyle eşleşeceğiz play-offa kalırsakplayof işi ne aynı takımlarla bi daha eşleşip 1 tur daha mı
ligimizde rizeyi yenemiyoruz ne pragi renkdas?celtic'i, prag'ı, psv'yi filan temmuz'da çift maçta altına alamayan takım zaten avrupa kupası filan oynamayı hak etmiyordur. 3. turda direkt paket olana kadar 2. turda geçersek hakkımızla geçip moral ve formla 3. turu oynamamızı veya direkt paket olarak anamızın ligine dönmeyi tercih ederim. avrupa fatihi diye çıktık prag'dan korkar hale mi geldik anasını satayım. fener doğru oyunla bizim ligde küme düşerken bile kafa tutuyordu bunlara.
ligimizde rizeyi yenemiyoruz ne pragi renkdas?
ligimizde rizeyi yenemiyoruz ne pragi renkdas?
bizim bu yönetim krizi ve transfer belirsizliği ile bu maçlara hazir çıkacağımızi düşünmüyorum. dolayısıyla hava falan olmaz takimda sanmıyorum. neyse umarım hayırlısı olur ve seviniriz ne diyimfener de bizim ligde potadan çıkamazken zenit'i zangırdatıyordu. her kupanın, maçın havası farklı, öyle olması lazım. ki o psikoloji bulan takım da rize'ye yenilirken şampiyon beşiktaş'ı hakeme karşı maymun ediyordu. o havayı takım karakterine haline getirirsek zaten avrupa'da yine başarı gelir, yoksa en azından oyun disiplini olan her avrupalı rakibe mağlup olmaya mahkumuz. ister psv olmuş, ister psg.
mevcut şartlarda şansımız azewt başka maç yapmadık ligde ztn