Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. ön elemede eleniriz
avrupa ligi ön elemesinde eleniriz
konferans ligi playoffunda yine eleniriz

Yav United kazansa nolacaktı ki, takımda şu an tek bir tane orta saha oyuncusu var hatırlatmak isterim.

CL'ye kalabileceğimize dair hiç bir ümidim yoktu zaten de ama AL katılımı bile büyük tehlikede bence.

United kazansa AL katılımı tehlikede olmayacaktı işte

İlk ön eleme maçına şu kadro ile çıkarız ;

Muslera
Yedlin Alpaslan Marcao Ömer
Aytaç Taylan
Kerem Akbaba Arda
Babel

3 ön eleme oynayacağımızı nereden çıkardınız. Tek eleme oynayacağız elenip dönecez zaten. Gönül ister gecelim turlari kalalim gruplara ama 2.turdakileri bile gecebilecegimizi düşünmüyorum.

celtic'i, prag'ı, psv'yi filan temmuz'da çift maçta altına alamayan takım zaten avrupa kupası filan oynamayı hak etmiyordur. 3. turda direkt paket olana kadar 2. turda geçersek hakkımızla geçip moral ve formla 3. turu oynamamızı veya direkt paket olarak anamızın ligine dönmeyi tercih ederim. avrupa fatihi diye çıktık prag'dan korkar hale mi geldik anasını satayım. fener doğru oyunla bizim ligde küme düşerken bile kafa tutuyordu bunlara.

celtic'i, prag'ı, psv'yi filan temmuz'da çift maçta altına alamayan takım zaten avrupa kupası filan oynamayı hak etmiyordur. 3. turda direkt paket olana kadar 2. turda geçersek hakkımızla geçip moral ve formla 3. turu oynamamızı veya direkt paket olarak anamızın ligine dönmeyi tercih ederim. avrupa fatihi diye çıktık prag'dan korkar hale mi geldik anasını satayım. fener doğru oyunla bizim ligde küme düşerken bile kafa tutuyordu bunlara.
ligimizde rizeyi yenemiyoruz ne pragi renkdas?

ligimizde rizeyi yenemiyoruz ne pragi renkdas?

fener de bizim ligde potadan çıkamazken zenit'i zangırdatıyordu. her kupanın, maçın havası farklı, öyle olması lazım. ki o psikoloji bulan takım da rize'ye yenilirken şampiyon beşiktaş'ı hakeme karşı maymun ediyordu. o havayı takım karakterine haline getirirsek zaten avrupa'da yine başarı gelir, yoksa en azından oyun disiplini olan her avrupalı rakibe mağlup olmaya mahkumuz. ister psv olmuş, ister psg.

Tek eleme kazanmamız bizi Uefaya atar da bu belirsizlikten zor.

Bir şekilde kendimizi UEFA veya Konferansa atmalıyız.

fener de bizim ligde potadan çıkamazken zenit'i zangırdatıyordu. her kupanın, maçın havası farklı, öyle olması lazım. ki o psikoloji bulan takım da rize'ye yenilirken şampiyon beşiktaş'ı hakeme karşı maymun ediyordu. o havayı takım karakterine haline getirirsek zaten avrupa'da yine başarı gelir, yoksa en azından oyun disiplini olan her avrupalı rakibe mağlup olmaya mahkumuz. ister psv olmuş, ister psg.
bizim bu yönetim krizi ve transfer belirsizliği ile bu maçlara hazir çıkacağımızi düşünmüyorum. dolayısıyla hava falan olmaz takimda sanmıyorum. neyse umarım hayırlısı olur ve seviniriz ne diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt