Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Kura Çekimi | 13.00 | 16 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celtic eddie how'u td olarak alacaktı
alamamış
1 nebze iyi 1 haber
yeni imzaladiklari hocayi yakindan takip ederim. dort dortluk bir secim kendileri adina...
ange hoca australya milli takimina oynattigi oyun ve kazanilan asya kitasi sampiyonlugu...sonrasinda gitti yokohama marinos takiminda hemen lig sampinyonlugu ve oynattigi kompakt takim oyunuyla dikkatlerini uzerine cekip bu sezon lig devam ederken celtics hemen kancayi takip zorda olsa ikna edip(bagli oldugu kulubunu) takimin basina getirmesi kendileri adina iyi bir secim oldugunu dusunuyorum.

sayet olurda bizle eslesirlerse, eleme macina dek kendi futbolunu bu kisa surede takima entegre ederse cok zor bir eslesme olur tahminimce....

kura da sparta prag da kompakt oyun oynayan ve sezonun geneline yayan bir anlayista.
duzeltme; slavia prag ile karistirmisim.

sparta prag gelmesini isterim.

Son düzenleme:
Bence en iyisi Sparta. Ts 2 sezon once elemisti. Fazla guclendiklerini sanmiyorum.

Odsonne Edouard gitmeden Celtic ile eşleşmek çok riskli. Belimizi kırarlar bir daha doğrulamayız vallahi

Bizde ki bu şansla İskoçları çekeriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende bunu Slavia Prag ile karıştırıyordum hep o zaman en kolayı Sparta Prag olur eleyeceğimiz inşallah Prag gelir hadi olmadı Celtic'e de bir nebze razıyım ama PSV gelirse işimiz çok zor

Sparta Prag'ı eleme ihtimalimiz %60
Celtic'i eleme ihtimalimiz %50
PSV'yi eleme ihtimalimiz %40

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt