Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem isimli hem de PSG, Bayern, Barcelona, Man City vs... gibi canavar olmayan rakipler istiyordum çok şükür oldu. Atletico Madrid de Juventus da güçlü, isimli ama canavar olmayan takımlar. Yani doğru kadro doğru oyun planı ile şansımız olabilecek takımlar. Tabi orta saha transferinde de nokta atışı yapman lazım. Orta sahaya takıma seviye atlatabilecek bir canavar alman lazım. O vakit ciddi anlamda şansımız olabilir. Oly, Karabağ, Club Brugge tarzı bir takımla eşleşsek kesin elenirdik.

Tercihim Juventus olur.

Juve ardindan tham nefis olur

şans her zaman yanımızda. atletico da, juve de şu planlamaya kötü rakipler değiller. hadi biz içerde oynadık, bodo gitti ölüm kalım maçında deplasmanda yendi herifleri. o kadar da ölümsüz değillermiş demek ki. ayrıca takımda maç seçerek de olsa fiziksel olarak şl seviyesinde tek orta saha da play-off turu ilk maçında cezalı. 1 yıldır yerine önüne daha iyisini almamız lazımdı, artık futbol tanrıları bile almazsanız eşşeksinizdir diyo bize adeta. o kadar eşeksek oly de çıksa ucu ucuna elenirdik zaten, çok kafaya takmaya gerek yok.
Bodo şu an avrupanın en tempolu takımı. Sorun çıkaramayacakları tek bir takım yok.

Atletico üstü lpool çektik bile

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Üst tur takip de mi belli oluyor cuma hemen?

Kim gelirse gelsin play off turundan itibaren eger cl de devam etmek istiyorsak liverpool ve atletico maclarinda oldugu gibi fazlasiyla mücadele etmek zorundayiz

Mücadele edersek en azindan sonuna kadar sansimiz olabilir

Juventus'a karşı şansımız olabilir diye düşünüyorum ama Atletico gelirse turistik gezi olur.

İtalya'ya gidelim istiyorum. Uzun yıllar oldu.

Bari kura çekimi dörtlü dörtlü falan olsaydı. 2 takım olunca kura heyecanı da pek olmuyor.

1000035009.webp

Ah ulan dün gibi hatırlıyorum bir daha niye olmasın

Madrid 20/80
juve 40/60

liverpool 5/95
tottenham 30/70

Liverpool ve Atletico sıramızı savdık; mümkünse en azından bu sezon tekrardan yollarımız kesişmesin. Juventus-Tottenham onlara kıyasla ehven-i şerdir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt