GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

Kompleks yapan sensin şu sayfada yorumlarına bir bak bu konuda son 16 başarıdır dediğin mesaj nerede bir gösterirsen sevinirim? Resmen takım son 16'ya kaldığı için kızgınsın gibi. CL'de 12 yıl sonra son 16'ya kalmışız. Tottenham gelse bile muhtemelen bu son turumuzdu sadece şansımız bir tık daha yüksek olacaktı. Bu turun keyfini çıkarmak varken bu kadar kızgın, öfkeli olmak aşırı anlamsız.
Senin algılaman o şekilde. Okan hocanın futbol anlayışını yorumlarken sana olumsuz mesaj gibi gelmesi senşn kompleks yaptığının göstergesi. Bizim takım ilk 24 'e kalıp gruplardan çıksa bile başarıdır dedim 50 defa öncelerde. Bu konuda liverpool eşleşmesiyle ve okan hocanın tek yönlü futbolu ve deplasmanda dağılan bir takım anlayışı olduğundan bahsettim. Şu boş yorumları da bırakın, neden üzüleyim. Ben de fanatik bir gs'liyim , şakşakçılık yapınca daha fanatik olunmuyor.

Bence güncel formları oyunları bir kenarıya koyarsak kadro kailtesi olarak psg,real,ctiy,liver,arsenal,bayern,barca,chelsi hemen hemen aynı seviyede.

İç sahadada anadolu takımlarına karşı öyle çok iyi oynadığımızı söyleyemiyiz.
İç sahada iyi takımız taraftar desteğiyle de avrupa için yorumladım onu.

İçerde ezilmeyiz, galibiyet bile gelebilir. Ama Anfield için mutlaka özel bir planı olmalı hocamızın. Diğer deplasmanlar gibi oynarsak ağır haşat oluruz. O maça özel birşeyler bulmalıyız.
Yıllardır tek oyun anlayışı var. Bizim takım 11 kişi kapanmayı bile bilmiyor, biraz abartayım kapanınca yağmur gibi pozisyon veren dünyadaki tek takım olabiliriz

Yalnız az evvel Lpoolun bu sezonki maç skorlarını inceledim, enteresan şekilde çok aman aman formda bir dönemleri olmadığı gibi zaten bize kaybettikleri dönemde de ciddi kayıplar vermişlerdi. Bunun yanında özellikle ligde kendi sahalarında ve deplasmanda daha zayıf diye nitelendirdiğimiz takımlara karşı beraberlikleri çok fazla, galip geldikleri maçlarda da öyle amana aman farklı skorlu maçlar pek yok, geneli tek farklı galibiyetler. Avrupa'da denk takımlara galibiyetleri olmuş, Real Inter gibi, ama bize yenildiler, Psv den 4 yediler, yani kısacası genel olarak bakıldığında bu sezon inişli çıkışlı demeyeyim de baya bildiginiz dengesiz maçlar çıkarmışlar, özellikle altını çiziyorum kendilerinden daha düşük bütçeli takımlara karşı kazanamadıkları maç sayısı çok fazla ve kazandıkları maçlarda da tek farklı galibiyetleri çok. Bu açıdan bakıldığında bir konsantrasyon eksikliği ya da maç seçme durumu gibi bir olay var. Hoş gerçi bu saatten sonra bize karşı daha dinamik ve ciddi olacaklardır fakat futbolda şöyle de bir durum var, bir takım bir sezonda nasıl bir tempo yakalarsa genelde öyle de bitiriyor. Yani Liverpool bence bizim eşleşmemizde de dağınık bir görüntü çizebilir. Az önce dedigim gibi futbolun doğrularını yaparsak ve artık bir zahmet bazı oyuncularımız da elini taşın altına sokarsa ben yine en kötü burada tek farklı bir galibiyet bekliyorum. Anfield ise sarı kart durumuna göre şekillenecek, Osimhen cezalı olsa burada ister 3 farklı kazanmis olalım, Anfield da tur gider. Ufak bir detay, bizden önce peşpeşe 2 Wolverhampton deplasmanına gidiyorlar, peşine de yine bize deplasman. Belki yorgun yakalarız.

İçeride Yendik, yine yeneriz inşallah. Anfieldde allah kerim artık

⚽ Buchi Laba'nın Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmeleri tahminleri;

• PSG x Chelsea = PSG.
• Galatasaray x Liverpool = Galatasaray.

• Real Madrid x Manchester City = Real Madrid.
• Atalanta x Bayern Munich = Bayern Munich.

• Newcastle x Barcelona = Barcelona.
• Atletico Madrid x Tottenham = Atletico Madrid.

• Bodo/Glimt x Sporting Lisbon = Bodo/Glimt.
• Bayer Leverkusen x Arsenal = Arsenal.

Senin algılaman o şekilde. Okan hocanın futbol anlayışını yorumlarken sana olusuz mesaj gibi gelmesi senşn kompleks yaptığının göstergesi. Bizim takım ilk 24 'e kalıp gruplardan çıka bile başarıdır dedim 50 defa öncelerde. Bu konuda liverpool eşleşmesiyle ve okan hocanın tek yönlü futbolu ve deplasmanda dağılan bir takım anlayışı olduğundan bahsettim. Şu boş yorumları da bırakın, neden üzüleyim. Ben de fanatik bir gs'liyim , şakşakçılık yapınca daha fanatik olunmuyor.
Juve 2. maçından sonra gidip görebilirsin başlığına yaptığım yorumları ilk önce. 2. olarak Okan Buruk'un futboluna yaptığın yorum değil ki problem ilk alıntımda da belirttiğimgibi sürekli aynı şeyi tekrarlamanın manası yok anlamsız gelen bu. Liverpool veya Tottenham kim gelirse gelsin zaten büyük favori onlar bunu bilmeyen de yok herhalde. Sürekli aynı negatifliği basmaktansa işin keyfini çıkarmaya bakmak daha doğru değil mi? Bu arada üzgünsün de demedim kızgın ve öfkelisin dedim.

⚽ Buchi Laba'nın Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmeleri tahminleri;

• PSG x Chelsea = PSG.
• Galatasaray x Liverpool = Galatasaray.

• Real Madrid x Manchester City = Real Madrid.
• Atalanta x Bayern Munich = Bayern Munich.

• Newcastle x Barcelona = Barcelona.
• Atletico Madrid x Tottenham = Atletico Madrid.

• Bodo/Glimt x Sporting Lisbon = Bodo/Glimt.
• Bayer Leverkusen x Arsenal = Arsenal.

Ali Samiyen'i mezarından kaldırıp sorsak o bile Galatasaray demez kim bu?

Gravasen
Gakpo
Etikite
Sbozlai
Ama öyle ama böyle bunları bir şekilde etkisiz hale getirmeliyiz

Juve 2. maçından sonra gidip görebilirsin başlığına yaptığım yorumları ilk önce. 2. olarak Okan Buruk'un futboluna yaptığın yorum değil ki problem ilk alıntımda da belirttiğimgibi sürekli aynı şeyi tekrarlamanın manası yok anlamsız gelen bu. Liverpool veya Tottenham kim gelirse gelsin zaten büyük favori onlar bunu bilmeyen de yok herhalde. Sürekli aynı negatifliği basmaktansa işin keyfini çıkarmaya bakmak daha doğru değil mi? Bu arada üzgünsün de demedim kızgın ve öfkelisin dedim.
Kızgın ve öfkeliyim çünkü 5-2'nin rövanşında rakip 10 kişi kalmışken futbol olarak bukadar ezilmeye hiç bir hocanın hakkı yok. Tek maçlık olsa eyvallah, yıllardır var bu sorun ve hala skoru ve oyunu tutmayı öğrenemedi. Avrupa deplasmanlarında pişmaniye gibi dağılan takım görmekten sıkıldık

Geri
Üst Alt