Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slavia atiyordu az kalsin. Ter Stegen kurtardi

SP Barca maçını izliyorum. SP’a helal olsun. Sahada ne oynadığını bilen bir takım var. Sahaya dizilişleri net belli. Her oyuncu olması gerektiği yerde. Pozisyonlarını kaybetmiyorlar. Ofansta da defansta da ne yaptıkları belli.

Oyuncu kaliteleri düşük ve Barça’ya tahminen farklı yenilecekler ama en azından oynadıkları oyunun adı futbol. Sahada her oyuncu maksimumunu veriyor.

Bir bunlara bir de bizim oyunculara ve teknik direktörün oynattığı futbola bakın. Mücadeleye bakın...

SP Barca maçını izliyorum. SP’a helal olsun. Sahada ne oynadığını bilen bir takım var. Sahaya dizilişleri net belli. Her oyuncu olması gerektiği yerde. Pozisyonlarını kaybetmiyorlar. Ofansta da defansta da ne yaptıkları belli.

Oyuncu kaliteleri düşük ve Barça’ya tahminen farklı yenilecekler ama en azından oynadıkları oyunun adı futbol. Sahada her oyuncu maksimumunu veriyor.

Bir bunlara bir de bizim oyunculara ve teknik direktörün oynattığı futbola bakın. Mücadeleye bakın...

Adamlar biraz sansli olsa beraberligi yakalamislardi coktan. Ter Stegen iyi cikardi 2 kere.

Adamların oynadığı topa bak, bir de bizim üç pozisyon yüzünden ağladığımız maçtaki topa bak herifler net daha iyi hem de daha zorlu bir rakibe karşı.

Slavia bile gol atıp beraberliği sağladı barça karşısında,ŞL nin en berbat futbolunu biz oynuyoruz.

Ama sanki 28 numarali herif topu eliyle kontrol etti gibi geldi bana

Bizim yapamadığımızı yaptı adamlar, helal olsun.

Şaka maka bütün takımları baz alsak en kötü en maliyetsiz kadrolara sahip takımlardan bile kötü futbol oynuyoruz. En seviyesi düşük takımların bile kanat ve bekleri uçuyo resmen. Biz anca kadro kalitemiz iyi diye kendimizi kandırıyoruz.

Slavia bile bizden daha iyi top oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt