Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Ulan tottenham 1 tane daha atamadin 90 dk boyjnca puh sana ya

Yalnız kadro değerlerine bakarsak biz Benfica, Frankfurt ise karabag oluyor bu denklemde.
Bu kadar pahalı ve yıldızlarla dolu bir kadro kurmuşuz, 4 yıldır takımın başında olan Okan hocadan artik Avrupa'da da biraz başarı beklemek hakkımız sanırım..

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Frankurt'un kadro değeri bizden yüksek

Karabağ Benficayı yeniyorsa biz de Frankfurtu yenelim yaw
Karabağ'ın oynadığı futbolun yarısını bile frankfurt maçında oynayamayız. Öyle bir teknik ekip yok takımın başında.

Singo'ya 30, osimhen'e 75 milyon euro verip sara, icardi, sanchez, sane, torreira, lemina, jakops gibi oyunculara sahip olup, takımın başına yardımcısı ifb'li irfan saraloğlu olan okan buruk'u koymak ben avrupada başarı istemiyorum lig bana yeter demektir.

Yarın göreceğiz frankfurt maçında karabağ kadar oynayabilecekmiyiz..

Vallahi kusura bakmayın karabağ benficayı yeniyorsa, biz de frankfurtu yeneceğiz, başka yolu yol!

2-0'dan 2-3'e getirmek ha, tebrik ettim, gıpta ettim karabağa.
Yenilmesinlerde. Hele defans arkasına atılan toplarla yenilirsek yazıklar olsun derim

karabağ fenere de koydu bu sonuçla

Konu bence yenmemiz yenilmemiz değil biz avrupa maçlarında direkt eziliyoruz, sahadan yok oluyoruz en büyük sorun o. Bu maçlar gibi kafa kafaya oynayalım sıfır çekelim hiçbir sorun yok. Young boys'a pozisyon bulamadık Prag maçında içimizden geçti adamlar Az maçıda aynı. Bu takımlar bizim dengimiz değil hatta yakın bile değil, Avrupada farklı birşeyler denemek gerekiyor bunun kadro kalitesiyle alakası yok bence bu sene sığırpress oynayacağımızı düşünmüyorum artık.

Vallahi kusura bakmayın karabağ benficayı yeniyorsa, biz de frankfurtu yeneceğiz, başka yolu yol!

2-0'dan 2-3'e getirmek ha, tebrik ettim, gıpta ettim karabağa.
Kurbanovun 17 yıldır karabağın teknik direktörü olması çok sıradışı. İlmek ilmek öre öre takımı buralara getirdi

benfica ve psvnin çıkma işi tamamen yalan oldu bizim için iyi sayılabilir

Yenilmesinlerde. Hele defans arkasına atılan toplarka yenilirsek yazıklar olsun derim
Karabağ bize şunu gösterdi oynayacan mücadele edecen bam bam bam. Tek bir organizma gibi organize olup hareket edecen, kaleni gole kapatıp karşı kaleye de gol atacan, futbol bu kadar basit yahu.

Karabağ, Benfica'yı deplasmanda yenebiliyorsa, USG denen takım da deplasmanda PSV'yi yenebiliyorsa, sen de gideceksin Frankfurt'u deplasmanda yeneceksin. Bahanelere mazeretlere karnım tok bu sezon. Avrupa'da somut bir başarı gelmezse hiç bana masal anlatmasınlar. Hoca da yönetim de kadro yeterli dedi. Ulan Marsilya bile hakem desteği almasa Real'i hoplatırdı bu akşam.

Juventus - Dortmund maçına ise diyecek kelime bulamıyorum. İlk yarısı 0-0 biten maç 4-4 bitti şaka gibi.

Geri
Üst Alt