Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frankurt'un kadro değeri bizden yüksekYalnız kadro değerlerine bakarsak biz Benfica, Frankfurt ise karabag oluyor bu denklemde.
Bu kadar pahalı ve yıldızlarla dolu bir kadro kurmuşuz, 4 yıldır takımın başında olan Okan hocadan artik Avrupa'da da biraz başarı beklemek hakkımız sanırım..
CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karabağ'ın oynadığı futbolun yarısını bile frankfurt maçında oynayamayız. Öyle bir teknik ekip yok takımın başında.Karabağ Benficayı yeniyorsa biz de Frankfurtu yenelim yaw
YAv sen maclarini kazanacan önce. Adamlar 2-0dan geri dönüyor. Sende git usg Yi yenUsg ve karabagin yenmesi işimize gelmez. Sevinmeye devam
Yenilmesinlerde. Hele defans arkasına atılan toplarla yenilirsek yazıklar olsun derimVallahi kusura bakmayın karabağ benficayı yeniyorsa, biz de frankfurtu yeneceğiz, başka yolu yol!
2-0'dan 2-3'e getirmek ha, tebrik ettim, gıpta ettim karabağa.
Kurbanovun 17 yıldır karabağın teknik direktörü olması çok sıradışı. İlmek ilmek öre öre takımı buralara getirdiVallahi kusura bakmayın karabağ benficayı yeniyorsa, biz de frankfurtu yeneceğiz, başka yolu yol!
2-0'dan 2-3'e getirmek ha, tebrik ettim, gıpta ettim karabağa.
Karabağ bize şunu gösterdi oynayacan mücadele edecen bam bam bam. Tek bir organizma gibi organize olup hareket edecen, kaleni gole kapatıp karşı kaleye de gol atacan, futbol bu kadar basit yahu.Yenilmesinlerde. Hele defans arkasına atılan toplarka yenilirsek yazıklar olsun derim