Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

Yemin ediyorum hayatları komedi üzerine kurulmuş bir camia. Bize ne iftira atıyorlarsa senesi dolmadan başlarına geliyor ve hala utanmadan sıkılmadan konuşabiliyorlar :)

İsviçreli bilim adamları tarafından incelenmesi gereken bir kitle.

okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha

adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız

yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet
Buna bende katılıyorum baba

çok büyük patlayacaklardı şu hamle olmasa ya. transferin son zamanlarına gelmisken ve tüm yoğunluğu kanteye vermisken muhtemelen kötü bi transferle kapatacaklardı. bu sene sampiyon olurlarsa rte cok yasa diye acıklama yayınlasınlar.
Yine kotu patladilar

Herifler İsmaili kesecek aynı tipte bir herif icin

kesmeyebilirler. büyük maclarda lemina toreiradaki gibi orta sahayı almak için ikisini birden oynatırlar. zaten döndüre döndüre oynatıyor oyuncuları tedesco.
Abi hepsi düz 6 işte

Herif gelsin oynasın da görek

En başından beri dediğim bu ,35 yaşında adam kaliteli olsa da

1000147381.webp

Normaldir sıkıştıkları her konuda oraya el açıyorlar

Utanmazların foruma baktım kimse bu teşekkürü konuşmuyor bile. Yok gibi davranıyorlar. A

Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Boyle oyuncularin ulkemize transferi Turkiyenin imaji acisindan da faydali. Sorumlu bir devlet buyugunun sorumlu davranmasini mi elestirecegiz?

İste tamda anlatmak istedigimiz bu Dursun bu yuzden defolup gidecek seyirci kaldigi surece Galatasaray baskani olamazsin.Mesele Kante degil Unal Aysal gibi baskan gerekiyor bize

okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha

adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız

yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet
Ya Egemen hikaye anlatma kardeşim. Sen ricasıyla gidip kanteyi alabilirsin. Evet o diplomatik sorunu çözersin. Bir telefonla FIFA'ya müdahale edildi sen ne anlatıyorsun herifler kanteyi yollamasinda sorun yoktu zaten sorun herifler kayıt süresi bitmiş halde nesyri i aldi ve bu şekilde fenere yine yardımcı oldular. Hikaye anlatma kardeşim bana

Kimse kusura bakmasin hoca nin elestirilecek cok yani var fb ye destek verildigini hepimiz biliyoruz hocayi elestirdigimiz konu zaten Avrupa herseyden once ilk 11 var yedek yok takimda taraftara umit veriliyor sonra dalga gecermis gibi parasina bakmadik zaten felsn deniyor.

Geri
Üst Alt