Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

Normalde Suudi de transfer kapalı idi, fifa ne rüşvet almış da onay verdi? Uluslararası bir şike.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5d8bd2d535e8bc13a2b625fed855cbc0.jpg

Kante için devreye giren Cumhurbaşkanı Dursun ozbeke de sen transfer yapma diyebilir. Hiç şaşırmam bu işe.

Ayrıca hocaya sallamayın demek saçmalık. Hocanın saçma sapan hatalarından dolayı kaybettiğimiz maçların hesabını kim verecek?

Ona göre kaliteli transferlerimiz gelecekti. Hani nerede??

Ulan en sevindiğim taraf şu. Yıllarca FB formalarını giyip sözde Cumhuriyet diye sandıklara gittiler bir bok olmadı. Bu sefer bunlar destek verirse harbiden ülkenin makus talihini Galatasaraylilar değiştirecek.

Çok şükür senden kurtaracak bizi gerçek Galatasaraylilar bekle ve gör

Okana nasıl bağladınız bilmiyorum da Okan güzellemesi için sinekten yağ çıkaranlar da ilk mağlubiyette en çok sövecek olanlar. Kayseriyi yenince seslerini yükseltmeleri normal.

Bizim başkan arayıp tayyip abisini tebrik etmiştir. Kendisi cbnin has adamıdır. Kavukçu da öyle tabi. Okan da acunun kankası. Bi tanesi de çıksın cumhurbaşkanı niye fenerin transferlerine yardım ediyor desin yiyosa. Federasyona bile bişey demediler. Senin takımının yöneticileri seni korumuyosa rakibin istediğini böyle yaptırır işte.

Etik dışı bir hamle. Hiç hoş bulmadım.

Devlet spor kuluplerini elbette desteklemeli. Ama bu tesisleşme olur, alt yapı organizasyonu olur, stad zeminleri olur. Geçmişinde Fenerbahçe için transfer görüşmesi yapan spor bakanı, şimdide seviye atlayarak cumhurbaşkanını da olaya dahil edip, rakibe transfer yapıyorlar. Daha kötüsü ise, fener bunu marifetmis gibi resmi siteden açıklıyor. UEFA para ile dönen yer olmasa her türlü şikayeti yapmak lazım. İşimiz yine Allah'a kaldı.

Geri
Üst Alt