Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örnekler

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Arkadaşlar elindeki bu buna göre oynatsın diyorsunuz. Şapkadan tavşan çıkaramazki bu adam. Eskiler eskilerde kaldı. Eskideki futbol ile günümüzdeki oynanan futbol arasında okyanuslar var. Press futbolu bir tane 10 numara bir tanede uzun boylu forvet yanınada kısa boylu forvet. Bu futbol anlaşıyışı bitti artık. Artık topu ayağında tutabilen. Pas isabet oranı yüksek, pasları dikine doğru oynaya bilen ve savunmada takım halinde topun arkasında kalabilen takımlar başarıyı yakalayabiliyor. Bizim takımımızın kadrosu ile bu saydıklarımın hepsini yapabilmek ve yaptırabilmek HAYAL. Rijkaard elbetteki bu eksikleri görüyor ve söylüyordur yönetime. Ama transfer işlerine yönetim bakıyor.

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Eminim şimdi Gerets o gençleri oynatırken savunanlar, o zaman yerin dibine sokuyordu Gerets'i. Sen nasıl oynatırsın lan bu çocukları derbide? diye. Ferhat'ın sonunun nasıl olduğunu gördük. Emre Çolak'ta mı öyle olsun? Rijkaard bu kadar gaddar değil. Gerektiğinde kullanacak bu oyuncuları. ve yine eminim ki Emre Çolak oynasaydı Sarp, Barış daha tecrübeli en azından, onlar niye oynamadı diyen çıkardı.

Yerin dibine soktuysam en adi şerefsizim. Maçtan sonra mutlu bile oldum. Zaten o iki çocuğu gördüğümde fenermiş, maçmış aklımdan çıktı. Hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda da değilim gerçi. Ferhat'ın sonu ne olmuş? Adam oynuyordu, yönetimin salaklığı göndermek. Çağlar Birinci'nin yerine yedek bir adam olurdu şimdi en azından. Şampiyonlar ligi maçları oynattı Gerets ona. Mehmet Güven'i forumda benim kadar savunan yoktur. Beşiktaş maçında o saçma sapan penaltıyı yaptırdığında bile kızmadım.

İnsanlar hakkında konuşurken daha dikkatli ol.

Ferhatın o maçtan sonra futbol hayatı bitti. :D

Adama gelen,Geretse gelen eleştirileri unuttun heralde.Emre çolamın hala eksikleri var özellikle fiziken, tam hazır olmadan önemli maçlara ilk 11 çıkmaması gerekir bence.

Elde bunlardan başkası yok xavi iniesta görmüş adam barışın sarpın top kullanamadığını mı bilmeyecek?Hadeyin gidin.

Gerets'e gelen eleştiriler beni alakadar etmez, kendi açımdan konuşuyorum ben. .Sarp'ın kapasitesini gördüyse niye zorluyor yavrucuğum? Onu sorguluyoruz. Hadi...

Gerets'e gelen eleştiriler beni alakadar etmez, kendi açımdan konuşuyorum ben. .Sarp'ın kapasitesini gördüyse niye zorluyor yavrucuğum? Onu sorguluyoruz. Hadi...

Yedek kulübesinde xavi mi bekliyor?Cana oynayabilirdi demekki hazır değil.

Gören kulübede Xavi Alonso var Rijkaard oynatmıyor sanacak. M.Sarpı daha çok beğeniyor Rijkaard o yüzden. :D

Yedek kulübesinde xavi mi bekliyor?Cana oynayabilirdi demekki hazır değil.

Anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Bu sistemi oynatmaya çalışma diyoruz. Elindeki adamlara göre bir sistem belirle. Kalli aynı adamlardan maksimum verimi almıştı. Sarp'la pas futbolu olmuyor işte...

Kıtlık var arkadaş millette... Sarp'ı neden oynatıyor demiyorum. Sarp-Barış gibi adamları hala bu sistem içinde oynatmaya çabalamasından bahsediyorum.

Kapiş?

Bizde Rijkaardın inandığı sistemden vazgeçmeyeceğini, günü kurtarmak yerine sistemi oturtup önümüzdeki bütün yıllara başarının yayılmasını sağlamak istediğini anlatmaya çalışıyoruz. Kapiş.

Barış ve Sarp'ı ısrarla oynatarak mı yapacak onu soruyorum? Sistemi bu adamlarla mı oturtacak? Öyleyse biraz sıkıntı var..

Onu Barış ve Sarp'ı ısrarla oynatarak mı yapacak onu soruyorum? Sistemi bu adamlarla mı oturtacak? Öyleyse biraz sıkıntı var..

Transfer bekliyor. Ama transfer gelse de zor olacak, çok zor olacak. Gelecek oyuncuların hiç sakatlanmaması gerek mesela. Veya yönetim 2 orta saha yerine 5 orta saha alır o zaman hiçbir şekilde bahane kabul edilmez.

Diyelim ki alınmadı. Para yok. Yine aynı şeyi mi deneyecek? Merak ettiğim budur.

Diyelim ki alınmadı. Para yok. Yine aynı şeyi mi deneyecek? Merak ettiğim budur.

Ahmet Rijkaard bu takıma bu yüzden geldi. Barcelona özentiliğimiz yüzünden geldi, onların sisteminde oynayalım diye geldi. Yoksa Adnan Polat Lucescu tarzında bir adamı 10 saniyede getirirdi bu takıma. Hemde çok daha ucuza, Rijkaard'ın aldığı paranın yarısına falan getirirdi.

Rijkaard'ın kafasında sistemi harbiden değiştirmek mi var bilmiyorum ama röp.larda değişmez heralde tarzında konuşuyordu Frankie ve Neskeens.

Ama üstüne basa basa söylüyorum Adnan Polat, Rijkaard'a bu yüzden para ödüyor. Barcelonanın sisteminin aynısını bize de gelecekte yapsın diye. Bu yani sadece.

Elinde kapasitesi sınırlı Sarp-Barış-Ayhan-Servet varken niye zorla bu adamlara total futbol oynatmaya çalışıyor arkadaş, ben hala anlam veremiyorum. Boşu boşuna berbat futbol izletiyorlar taraftara. Skorlar da bir o kadar berbat.

1) İlla aynı sistemle oynayacağım diyorsa ve yönetim istediği adamları almamakta diretiyorsa "Bu ne kardeşim, siz benimle kafa mı buluyorsunuz? İstediğim oyuncular alınmıyor, benim işime karışıyorsunuz, benim sözüm geçmiyor. Benim belirli prensiplerim var, bunlara uyacaksınız. Uymuyorsanız basarım istifamı giderim. Alın Barış'ınızı da Sarp'ınızı da." desin

2) Ha yok "Ben parama bakarım, buraya kadar gelmişken bir 3.5 milyon daha alırım öyle giderim." diyorsa 4-3-3tü, total futboldu uğraşmasın bu oyuncularla. Servet-Barış-Ayhan-Sarp'ın oynayabileceği, verimli olabileceği bir sistem kursun. En azından sezon sonu ilk 2'de bitirelim. Böyle saçma sapan futboldan, böyle saçma sapan skorlardan bin kat iyidir.

Yerin dibine soktuysam en adi şerefsizim. Maçtan sonra mutlu bile oldum. Zaten o iki çocuğu gördüğümde fenermiş, maçmış aklımdan çıktı. Hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda da değilim gerçi. Ferhat'ın sonu ne olmuş? Adam oynuyordu, yönetimin salaklığı göndermek. Çağlar Birinci'nin yerine yedek bir adam olurdu şimdi en azından. Şampiyonlar ligi maçları oynattı Gerets ona. Mehmet Güven'i forumda benim kadar savunan yoktur. Beşiktaş maçında o saçma sapan penaltıyı yaptırdığında bile kızmadım.

İnsanlar hakkında konuşurken daha dikkatli ol.

Ben orada genelleme yaptım. Şahsınız adına konuşmadım. İyi forumlar.

Rijkaard bu kadar çabuk pes edip gidermi ? Bu kadar çabuk pes edip gitseydi zaten Rijkaard olmazdı değil mi?

Rijkaard'ın da bazı maçlardaki kadro seçimlerinde ve taktiklerinde hataları oldu elbette. Kendisi söylüyor, geçen seneden beri hep son dakikalarda gol yiyoruz. Buna hala çözüm bulabilmiş değil. Ayrıca maçlardan sonra veya verdiği röportajlarda futbolcuları hakkında konuşması da doğru birşey değil. Rijkaard'ın da eksikleri var, kabul etmek lazım.

Rijkaard'ın da bazı maçlardaki kadro seçimlerinde ve taktiklerinde hataları oldu elbette. Kendisi söylüyor, geçen seneden beri hep son dakikalarda gol yiyoruz. Buna hala çözüm bulabilmiş değil. Ayrıca maçlardan sonra veya verdiği röportajlarda futbolcuları hakkında konuşması da doğru birşey değil. Rijkaard'ın da eksikleri var, kabul etmek lazım.

Rijkaard hatasız değil ki. 2 gündür bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yine söyleyelim, Rijkaad'ın da hatası vardır bu durumda.

Kusura bakmayında son dakikalarda takım goller yiyorsa hatasınıda Rijkaarda aramak ayıptır. Aykut o topa çıkıp yumruğu çaksa şuan bunları konuşmayacaktık. Bu kaleciler bizi bu sene çok kanser edecek.

Bordeaux, Hamburg maçlarında da problemler vardı. Hamburg maçlarında Kewell stoper oynadı. Bordeaux maçlarında gideceği kesinleşmiş olan Meira rezil oynamıştı. Ona rağmen oyunun içinde hakimiyeti hiç vermedik. Basit hatalarla, anlık pozisonlarla yedik golleri. Atletico 70 dakika hapsetti bizi, golün geleceği çok barizdi.

Öyle bir durumda hemen golü atmak küçümsenecek bir durum değil.Buda bir gerçek.

Öyle bir durumda hemen golü atmak küçümsenecek bir durum değil.Buda bir gerçek.

Evet, beklemediğim bir reaksiyon gösterdi takım. Sonraki dakikalar da fena değildi. Ama maça çıkış amacımız 0-0 bitirmekti. O yoklukta makul de görülebilir. Ben diğerini tercih ederim diyorum sadece.

Geri
Üst Alt