Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak´i yeniden kazanmak varken, Baskan bunu reddedip Galatasaray´a zarar verirse, bu sefer Baskan´dan sogurum.

Galatasaray menfaatlerinden bahsediyoruz. 4 tane 80 küsür yasinda herif elestiri yapti diye Galatasaray´a zarar vermek Ünal Aysal´a yakismaz.

Biz senin arkandayiz. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak hata yapmana ragmen yeniden seninle olmayi kabul ediyor, sen hayir diyemezsin.

Haldun Üstünel´i de al yönetime, sonra kimi aliyorsan al. Bu 3 adami istiyorum ben. Baskan bize zarar vermemeli.

Madem kadro kurulmuş Ali Dürüst olsun

Komik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ne Kayyum nede baska birsey Unal Aysal dahada guclenmis olarak gelecek. Tahmin ettigim olay Siyasi...Su andaki tek aday olan Alp Yalman'in tayfasina baktigimizda Altayli ve Albayrak'in olusu yeter ve artar bile. FT'yi anmiyorum bile.

Yonetimde Ali Durust, Abdurrahim Albayrak ve Haldun Ustunel olsun baska bi istegim yok... Baskanlik konusunda Aysal devam ederse bu Galatasarayimizin yararina olur, en azindan sezon sonuna kadar devam etmeli. Yeni yonetim, yeni td felan derken 4. yildizi avucumuza yazariz yoksa

ünal aysal son derece değerli ve önemli bir insan olmasıyla birlikte , canaydın ve polat gibi adamlardan sonra gelmesi sebebiyle bu kadar çok sevilmektedir.
Karşılaştırma hep şu şekilde; Aysal gelmeden önce 5. ,8. olduk aysalla 2 sene şampiyon olduk.

Açıkçası ünal aysalın neden daha önceden aday olmadı diye düşünüyorum.
Bütün bunların yanında bu günde en doğru isim ünal aysal'dır. Bunu da kimse inkar edemez. Çünkü hataları doğrularından daha azdır.
Güçlü bir yönetimle geri dönmesi gerekmektedir. Klüpteki köstebekleri kovması gerekmektedir.

Galatasaray Stats@CimbomStatistic 22 dk. SON DAKİKA ÖZEL - Haldun Üstünel az önce Ulus Papermoon'a giriş yaptı. Galatasaray'ın yeni yönetiminde olması için ikna edilmeye çalışılacak

ünal aysal son derece değerli ve önemli bir insan olmasıyla birlikte , canaydın ve polat gibi adamlardan sonra gelmesi sebebiyle bu kadar çok sevilmektedir.
Karşılaştırma hep şu şekilde; Aysal gelmeden önce 5. ,8. olduk aysalla 2 sene şampiyon olduk.

Açıkçası ünal aysalın neden daha önceden aday olmadı diye düşünüyorum.
Bütün bunların yanında bu günde en doğru isim ünal aysal'dır. Bunu da kimse inkar edemez. Çünkü hataları doğrularından daha azdır.
Güçlü bir yönetimle geri dönmesi gerekmektedir. Klüpteki köstebekleri kovması gerekmektedir.
Ünal Aysal, TRT'de açıklamıştı aslında neden daha önce başkan olmadığını. Kendisini başkanlık için hep hazırladıklarını ama üyelik süresi on yılı doldurmadığı için ancak 2011'de olabildiğini söyledi.

Ünal Aysal, TRT'de açıklamıştı aslında neden daha önce başkan olmadığını. Kendisini başkanlık için hep hazırladıklarını ama üyelik süresi on yılı doldurmadığı için ancak 2011'de olabildiğini söyledi.

doğrudur onu hatırlayamamıştım :k19:

dün polat rezilini dinledim,lanet kere lanet ettim

yalmanı destekleyecem diyor,yalman gelirse sık sık görecegiz bu herifi belli ki

aysal baskanım nolur dön,bizi bunlara bırakma

Ünal Aysal , Cemal Özgörkey'in başkanlığa aday olacağını ve onu desteklediğini açıkladı.

Cemal Özgörkey karizmatik bi adam ama nedir ne değildir bilgim yok bilen varsa aydınlatsa.

Tüm basında Aysalın desteklediği Cemal Özgörkey'in aday olacağı yazıyor. Başkan havalimanında açıklamış.

cemal özgörkey h.o.

adamin arkasinda uluslararasi mihraklar (coca cola) var... muhtar kent (coca cola ceo) ile de kanka :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt