Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçim Nöbeti var zaten fazladan konuyu dağıtmaya gerek yok bence kilit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seçim nöbeti var ama sadece isimler tartışılıyor.

Bu başlığı bir nevi sizlerin beklentilerini belirtmeniz için açtım.

Genel duruma göre kapatıp birleştirebilirim tabi isterseniz.

Yabancı sınırı sorununu çözmesi.
Ekonomik beklentiler ( gelir artışı, borçların azaltılması)
Selçuk ve Burak ikilisinden en az birini göndermesi.
Kaliteli ve ilginç kadrolar denemeyen bir t.d getirmesi.
Sportif ve idari kararların profesyonel bir yapı tarafından alınmasını sağlaması.

Konu kalmalı öncelikle bunu belirteyim.
Beklentim ise;
camiayı kenetlesin, TFF karşısında, medya karşısında tek vücud olalım yeterli. Gerisi nasıl olsa gelir.

İlgi görmeyecek gibiydi o yüzden birleştirdim konuları.

Neyse ben kendi beklentimi yazacak olursam, isimlerden bağımsız olarak:

• Haklarımızı sadece açıklamalar ile değil sağlam bir biçimde savunabilecek bir yönetim
  • Uluslararası geçerliliği ve karizması olan bir başkan
  • Küçülmeye gitmeden mali düzen içerisinde bizi kimselere eyvallah ettirmeden hareket ettirebilen bir anlayış.
  • Sportif başarıyı ana hedef olarak belirleyen bir anlayış
  • Uluslararası Arena'yı en az mevcut yönetim kadar hedef edinmiş kararlı bir duruş

İnan kıraç 360'da kulübe yazık edildiğini, Aysal'ı kırdıklarını, kesinlikle bırakmaması gerektiğini, mümkünse dönmesi gerektiğini, Terimi göndermenin ve yönetimi bozmanın hata olduğunu, kulübü GS'lilerin bu hale getirdiğini, medyanın da ön ayak olduğunu, kulübün ekonomisin gayet stabil olduğunu, yeni gelecek yönetimin işinin hiç de zor olmadığını, borçların çok güzel bi şekilde zaman yayıldığını nakit ihtiyacının olmadığını vs. söyledi..

İnan kıraç 360'da kulübe yazık edildiğini, Aysal'ı kırdıklarını, kesinlikle bırakmaması gerektiğini, mümkünse dönmesi gerektiğini, Terimi göndermenin ve yönetimi bozmanın hata olduğunu, kulübü GS'lilerin bu hale getirdiğini, medyanın da ön ayak olduğunu, kulübün ekonomisin gayet stabil olduğunu, yeni gelecek yönetimin işinin hiç de zor olmadığını, borçların çok güzel bi şekilde zaman yayıldığını nakit ihtiyacının olmadığını vs. söyledi..
Hmm ilginc. Gitmesinin istiyo diye dusunuyodum.
Vardir bi is ama bunun da alinda aldanmamak grek, sirin gozukmek icin yapiyor olabilir mesela, baskan net konustuysa bide bunlara da normal bu tarz aciklama ve benzerleri.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayri kozak bağlandı telegole şimdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

...

Hayri Kozak gibilerinden nefret ediyorum.

Neler dedi veya hala diyor?

Keske biri bu Kulüp satin alsa. Paris,City,Roma falan gibi Takim olsak keske. Ne güzel olurdu...

Keske biri bu Kulüp satin alsa. Paris,City,Roma falan gibi Takim olsak keske. Ne güzel olurdu...
Öyle birşy asla olmayacak . Fb , bjk de dahil hiçbirinin satılmasını istemem.
sporunkirleten şey paradır , bu 3 klüp de asırlık çınarlardır ve galatasaray en köklü tarihe sahip olanıdır.

Kücülme fln olmasin. Stancu, Zapata, Inamoto, Sarp, Pino gibi cöpler transfer edilmesin. Sneijder maaliyetli diye kovulmasin. Prandelli gönderilip yerine Hikmet, Denizli gibileri getirilmesin.

Artik su Kozaki ihrac etme zamani. GSde demokrasi var ama abi bu kadar demokrasi ABDde Avrupada yok. Bu kadar demokrasi zarar. Demokrasininde bir siniri var. Bu adam o cizgiyi coktan asti. Tek kisi, ordu kadar sesi cikiyor. GS icin önemli isler yaparsin, ordu kadar sesin cikarda, Süren en büyük basarilari kazandirdi, bu adamin yüzde 1i kadar sesi cikmiyor adamin. GS icin bugüne kadar Aysal yada Sürenin yüzde 1i kadar katkisi oldu mu bu adamin?

Ne kadar finans uzmaniyla konussam, GSnin mali durumunun en iyi olduğunu söylüyor ligde. Borclar konsolide edilmis, nakit akisi düzene girmis, kur ve faiz riski azaltilmis, FFP icin gerekli önlemler alinmis. Altyapiya yatirim yapilmis. Gelirler zaten cok yüksek. Felaket durumdan buralara gelmissin üstelik.

Hmm ilginc. Gitmesinin istiyo diye dusunuyodum.
Vardir bi is ama bunun da alinda aldanmamak grek, sirin gozukmek icin yapiyor olabilir mesela, baskan net konustuysa bide bunlara da normal bu tarz aciklama ve benzerleri.

Terimin gidişine de yurt dışındaydım, burda olsaydım her ikisine de yalvarırdım dedi, yapmayın diye:)

Ciddi ciddi finalde Alp Yalman'a kalacagiz gibi. Ha Yalman'i severim o ayri ama hem kendisinin hem de dedikodusu donen ekibin sartlara uygun olmadigini dusunuyorum.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt