Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.279
- 5
- 313
Seçim Nöbeti var zaten fazladan konuyu dağıtmaya gerek yok bence kilit.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hmm ilginc. Gitmesinin istiyo diye dusunuyodum.İnan kıraç 360'da kulübe yazık edildiğini, Aysal'ı kırdıklarını, kesinlikle bırakmaması gerektiğini, mümkünse dönmesi gerektiğini, Terimi göndermenin ve yönetimi bozmanın hata olduğunu, kulübü GS'lilerin bu hale getirdiğini, medyanın da ön ayak olduğunu, kulübün ekonomisin gayet stabil olduğunu, yeni gelecek yönetimin işinin hiç de zor olmadığını, borçların çok güzel bi şekilde zaman yayıldığını nakit ihtiyacının olmadığını vs. söyledi..
Öyle birşy asla olmayacak . Fb , bjk de dahil hiçbirinin satılmasını istemem.Keske biri bu Kulüp satin alsa. Paris,City,Roma falan gibi Takim olsak keske. Ne güzel olurdu...
Hmm ilginc. Gitmesinin istiyo diye dusunuyodum.
Vardir bi is ama bunun da alinda aldanmamak grek, sirin gozukmek icin yapiyor olabilir mesela, baskan net konustuysa bide bunlara da normal bu tarz aciklama ve benzerleri.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terimin gidişine de yurt dışındaydım, burda olsaydım her ikisine de yalvarırdım dedi, yapmayın diye![]()