Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım söylentiler doğrudur, umarım başkan strateji yapıyordur ve umarım bırakmaz. Aziz gibi ne idüğü belirsizlerin 18 yıl başkanlık yapabildiği bir futbol ortamında böylesine asil ve başarılı bir adamı 3 yılda yerlerse bu ne idüğü belirsiz ligin bir maçını izlemem.

bence seçime kadar görevimin başındayım gibi bir şeyler demeye çalışıyor başkan. zaten farklı adam. hep farklı konuşuyor bir şeyler anlatmak için. biz hep farklı yorumluyoruz..

umarım devam eder :hat:

O değilde, bu etçinin etini yemek istiyorum bir gün. Çok met ediyorlar :D

Seçime kadar demek istemiş orada başkan adam çok açık dedi ben ciddi adamım iş hayatımda şaka yapmam diye.

Mehmet Helvacı, gündem değerlendirmek için birazdan HaberTürk'teki Spor Türk programına katılacak.

Habertürk'te helvacı konuşuyor şu an, Aysal'da şu an hiç bi yetki yok diyor, önceki aldığı yetkinin geçerliliği kalmamış..

Aysal'in yönetimine girsin. Sn. Helvaci gibi degerli insanlar kulube faal olarak hizmet etmeli.

Birilerinin totosu fena tutuşmuş hala Aysal'la uğraşıyorlar, asılsız haberler çıkarıp dönmesini engelllemeye çalışıyorlar..

""Önceki gün TT Arena'daki Sivas maçında birçok Galatasaraylının "Aday ol" dediği Ünal Aysal başkanlığı bırakma kararından vazgeçmiyor. Seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıkladıktan sonra Perşembe günü katıldığı öğle yemeğinde masadakilere, "Dönmem. Çünkü dönersem Aziz Yıldırım gibi olurum. Geçmişte o da ayrıldıktan sonra taraftarının baskısıyla yeniden başkan olmuştu. Aziz Yıldırım'ın yaptığını ben yapmam" ifadelerini kullandığı öğrenildi.""
sabah

Aysal'in yönetimine girsin. Sn. Helvaci gibi degerli insanlar kulube faal olarak hizmet etmeli.

Hani cennette bir dava için avukat gerekmişte bir tane bile bulunamamış ya?;)...Bu kulüp de Avukat bir üyesinden olumlu bir aksiyon görmemiştir, en azından ben öyle birini hatırlamıyorum, yakın dönemde...

Habertürk'te helvacı konuşuyor şu an, Aysal'da şu an hiç bi yetki yok diyor, önceki aldığı yetkinin geçerliliği kalmamış..

bu helvaci bir de avukat olmus... kim yönetiyormus peki kulübü yeni baskan secilene kadar?!

elestirecegim diye bu kadar salakca yorumlar yapmamali...

adnan polat'i yollamak icin baya katkisi oldu ama en az polat kadar sevimsiz kendisi de.

Helvacı mantıklı konuşuyor. Ama kendisini başkan olarak görmek istemem tabi. Zaten aday olmayacakmış.

O zaman iş sakat, ama medya da bazı şeyleri speküle ediyor, bekleyip görcez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt